Darksiders: Genesis Gamescom 2019 Trailer

Darksiders: Genesis Gamescom 2019 Trailer

Tijdens een recent Stadia Connect-evenement onthulde THQ Nordic de Gamescom 2019-trailer voor Darksiders: Genesis die later dit jaar op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

video

Laat er strijd zijn! Baan je een weg door hordes demonen, engelen en alles daar tussenin van de hel en terug in Darksiders Genesis.

Over Darksiders: Genesis

Vanaf het begin van de schepping heeft de Raad het evenwicht in het bestaan ​​gehandhaafd. De uitvoering van hun bevelen zijn de Ruiters, nephilim (krachtige wezens voortgebracht uit de onnatuurlijke Unie van Engelen en demonen) die zichzelf aan de Raad hebben toegezegd en enorme macht hebben gekregen.

Deze kracht bracht echter tragische kosten met zich mee: de ruiters moesten hun nieuwe kracht gebruiken om de rest van hun soort teniet te doen. Wat volgde was een bloedige strijd op Eden waar de Ruiters, gehoorzaamend aan de wil van de Raad, de nephilim vernietigden. Nog steeds wankelend van de gebeurtenissen op Eden, hebben oorlog en strijd een nieuwe opdracht gekregen – Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demon King, is van plan het evenwicht te verstoren door macht te geven aan demonen in de Hel te beheersen.

War en Strife moeten deze Meesters opsporen, informatie verzamelen en zich uiteindelijk een weg banen door een verwarde, demonische samenzwering die de balans voor altijd dreigt te verstoren en de hele schepping te ontrafelen. Darksiders: Genesis is een actie / avontuur dat zich een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daar tussenin op weg naar de hel en terug met brandende wapens en zwaaiende zwaarden. Genesis geeft spelers hun eerste blik in de wereld van duisternis vóór de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert ook de Horseman-strijd.

  • Knal op zowel engelen en demonen terwijl de gunslinging Horseman strijd, voor het eerst speelbaar is
  • Wissel tussen de krachtige zwaardvechtersoorlog en strijd onmiddellijk in hectische gameplay voor één speler
  • Verken de epische wereld van Darksiders en verwoest met een vriend in de coöperatieve modus voor twee spelers
  • Ervaar een gloednieuwe verhaalcampagne die plaatsvindt vóór de originele Darksiders en verken de oorsprong van de Zeven zeehonden
  • Groei in kracht en kracht terwijl je items, vaardigheden, wapenuitbreidingen, schepkernen en meer verzamelt