Darksiders Genesis – Nieuwste trailer – introduceert War, The Rider of the Red Horse

Darksiders Genesis – Nieuwste trailer – introduceert War, The Rider of the Red Horse

THQ Nordic heeft de nieuwste trailer voor de spin-off game Darksiders uitgebracht – Darksiders Genesis.

Darksiders Genesis is een top-down RPG spin-offset in Diablo-stijl vóór de evenementen van de eerste Darksiders-game. De nieuwe trailer introduceert War, the Rider of the Red Horse, de jongste van de Four Horsemen. In het spel kunnen spelers kiezen tussen War of zijn broer Strife.

video
play-rounded-fill

Over War

War, de ruiter van het rode paard, is zowel eervol als woest. De jongste van de Four Horseman, maar zijn leeftijd is geen indicatie van zijn ervaring op het slagveld. Hij heeft talloze vijanden gestreden met zijn woedende wapen Chaoseater en de bescherming van zijn ondoordringbare pantser. Altijd aan zijn zijde staat Ruin, War’s fantoom ros.

Ruin is zowel machtig als gracieus met zijn zwarte vacht en vurige hoeven en manen. War werd ten onrechte omlijst door Abaddon voor het te vroeg starten van de Apocalyps en werd meer dan honderd jaar gevangengezet door The Charred Council. Nou ja, hij heeft tenminste mooi lang en wit haar. Zonder gespleten haarpunten.

Over Darksiders Genesis

In Darksiders Genesis kun je ervoor kiezen om War of zijn broer Strife te spelen en de strijd aan te gaan in de coöperatieve modus voor twee spelers.

Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen in het originele spel, wanneer Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, van plan is het evenwicht te verstoren door macht te geven aan demonen in de hel. Als je een melee-type gamer bent, is War je (handschoen) linkerhand

Vanaf het begin van de schepping heeft de Raad het evenwicht in het bestaan ​​gehandhaafd. De uitvoering van hun bevelen zijn de Ruiters, nephilim (krachtige wezens voortgebracht uit de onnatuurlijke Unie van Engelen en demonen) die zichzelf aan de Raad hebben toegezegd en enorme macht hebben gekregen. Deze kracht bracht echter tragische kosten met zich mee: de ruiters moesten hun nieuwe kracht gebruiken om de rest van hun soort teniet te doen.

Wat volgde was een bloedige strijd op Eden waar de Ruiters, gehoorzaamend aan de wil van de Raad, de nephilim vernietigden. Nog steeds wankelend van de gebeurtenissen op Eden, hebben War en Strfie een nieuwe opdracht gekregen – lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demon King, is van plan het evenwicht te verstoren door macht te verlenen aan demonen in de Hel. War en Strife moeten deze Meesters opsporen, informatie verzamelen en zich uiteindelijk een weg banen door een verwarde, demonische samenzwering die de balans voor altijd dreigt te verstoren en de hele schepping te ontrafelen.

Darksiders: Genesis is een actie / avontuur dat zich een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daar tussenin op weg naar de hel en terug met brandende wapens en zwaaiende zwaarden. Genesis geeft spelers hun eerste blik in de wereld van duisternis vóór de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert ook de Horseman-strijd.

Ad