Darksiders Genesis – Strife Trailer

Darksiders Genesis – Strife Trailer

THQ Nordic heeft een nieuwe trailer voor Darksiders Genesis uitgebracht die Strife introduceert, ruiter van het witte paard die “eerst schiet” en “later vragen stelt”.

Mogen wij u voorstellen aan Strife?
Een… twee drie.

video

Over Strife

Strife, de ruiter van het witte paard, is zowel impulsief als geestig, trouw aan het motto “Schiet eerst, stel later vragen” of “Twee kanonnen, één ruiter”.

Hij is degene met bloed aan zijn laarzen en een punchline hangend aan zijn lippen. Hij vocht talloze vijanden met zijn twee beste vrienden (lees: pistolen), Genade en Verlossing, evenals de bescherming van zijn ondoordringbare wapenrusting. Altijd aan zijn zijde staat Mayhem, Strife’s fantoom ros.

Over Darksiders Genesis

In Darksiders Genesis kun je ervoor kiezen om War of zijn broer Strife te spelen en de strijd aan te gaan in de coöperatieve modus voor twee spelers (coöp op de bank, maar ook online). Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen in het originele spel, wanneer Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, van plan is het evenwicht te verstoren door macht te verlenen aan demonen in de hel.

Sinds het begin van de schepping heeft de raad het evenwicht op aarde behouden. De ruiters, ook bekend als Nephilim, hebben zich gecommitteerd aan de Council en vochten bloedige gevechten, waarbij ze een ongelooflijke prijs betaalden. De renners War en Strife zijn nog niet hersteld van hun laatste gevecht en hebben al de volgende missie: Lucifer, de demonenkoning, is van plan de balans te vernietigen door nieuwe demonen nieuwe macht te geven. Je moet deze demonen opsporen en informatie verzamelen om een ​​complex, duivels plan te vernietigen en de schepping is van de ondergang gered.

Darksiders Genesis lanceert 14 februari 2020 voor Nintendo Switch.

Ad