Darksiders III komt 30 September, 2021

Darksiders III komt 30 September, 2021

Uitgever THQ Nordic heeft aangekondigd dat Darksiders III op 30 september 2021 naar Nintendo Switch komt voor $ 39,99 / £ 34,99 / € 39,99.

Deze release van de game bevat ook eerdere DLC zoals ‘Keepers of the Void’ en ‘The Crucible’.

Over Darksiders III

Spelers keren terug naar een apocalyptische planeet Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash actie-avontuur waarin spelers de rol van FURY op zich nemen in haar zoektocht om de Zeven Hoofdzonden op te sporen en te vernietigen.

De Charred Council roept FURY op om vanuit de hoogten van de hemel door de diepten van de hel te strijden in een zoektocht om de balans tussen goed en kwaad te herstellen en te bewijzen dat zij de felste van de VIER RUITERS is. FURY is een magiër, haar vorm evolueert tijdens het spelen en daarmee ook haar krachten en wapens.

De uitgestrekte Darksiders III-gamewereld wordt gepresenteerd als een open, levende, vrije planeet Aarde, vervallen door oorlog en verval, en overspoeld door de natuur. FURY reist heen en weer tussen omgevingen, vecht tegen buitenaardse wezens en ontgrendelt puzzels terwijl het verhaal van Darksiders vooruitgaat.