Darksiders: Warmastered Edition details

Darksiders: Warmastered Edition details

Darksiders: Warmastered Edition lijkt al vroeg op het internet te zijn gelekt. Dankzij het lek hebben we enkele interessante details ontdekt die onaangekondigd waren.

video
play-rounded-fill

Onaangekondigde details

De bestandsgrootte voor Darksiders: Warmastered Edition is 14 GB. Dat is 800 MB kleiner dan de 14.8GB van de Wii U. Gelijk aan Rocket League kunnen spelers in twee modi spelen: hoge kwaliteit of hoge prestaties.

Hoge kwaliteit wordt gerenderd in 720p (Handheld) / 1080p (TV) met een framesnelheid van 25 tot 30 fps, terwijl High Performance rendert op “een lagere resolutie” en speelt op 50 tot 60 fps.

Over Darksiders: Warmastered-editie

Misleid door de krachten van het kwaad om het einde van de wereld voortijdig tot stand te brengen, wordt War – de eerste ruiter van de Apocalyps – ervan beschuldigd de heilige wet te hebben overtreden door een oorlog tussen Hemel en Hel op te wekken. In de daarop volgende gevechten versloegen de demonische machten de hemelse legers en claimden ze de aarde.

2 april is de geplande releasedatum voor het Einde van de Wereld zoals wij die kennen. Een wereld zonder Darksiders op Nintendo Switch.

Ad