Darksiders Warmastered Edition komt

Darksiders Warmastered Edition komt

Fans van de Darksiders-serie zullen blij zijn te horen dat Darksiders Warmastered Edition op weg is naar het Nintendo Switch-platform.

video
play-rounded-fill

Over Darksiders Warmastered Edition

Misleid door de krachten van het kwaad om het einde van de wereld voortijdig tot stand te brengen, wordt War – de eerste ruiter van de Apocalyps – ervan beschuldigd de heilige wet te hebben overtreden door een oorlog tussen Hemel en Hel op te wekken. In de slachting die daarop volgde, versloeg de demonische krachten de hemelse legers en claimde de aarde.

Gebracht voor de heilige verketterde raad, wordt oorlog aangeklaagd voor zijn misdaden en ontdaan van zijn bevoegdheden. Onteerd en geconfronteerd met zijn eigen dood krijgt de oorlog de gelegenheid om naar de aarde terug te keren om de waarheid te zoeken en de verantwoordelijken te straffen.

Opgejaagd door een wraakzuchtige groep engelen, moet de oorlog de strijdkrachten van de hel overnemen, moeilijke allianties aangaan met de demonen die hij jaagt, en op de verwoeste resten van de aarde reizen op zijn zoektocht naar wraak en betuiging.

Belangrijkste kenmerken

  • Apocalyptische kracht – Laat de toorn van oorlog los en combineer brutale aanvallen en bovennatuurlijke vermogens om iedereen die je in de weg staat te decimeren.
  • Extreme Arsenal – hanteer een verwoestend arsenaal aan engelachtige, demonische en aardse wapens; en blaas een spoor van vernietiging op bovenop Ruin, War’s fiery phantom ros.
  • Epic Quest – Vecht door de woestenijen en door demonen besmette kerkers van de gedecimeerde aarde in je zoektocht naar wraak en verlossing.
  • Karakterprogressie – Ontdek krachtige oude relikwieën, upgrade je wapens, ontgrendel nieuwe vaardigheden en pas je gameplaystijl aan.
  • Vecht tegen de hemel en de hel – strijd tegen iedereen die je in de weg staat – van oorlogszuchtige engelenkrachten tot Hell’s afzichtelijke demonenhordes.

Een releasedatum voor Darksiders Warmastered Edition is nog niet aangekondigd.

Ad