Darksiders: Warmastered Edition Performance en Quality

Darksiders: Warmastered Edition Performance en Quality

Digital Foundry heeft een analyse gemaakt van de recente haven van Darksiders: Warmastered Edition op Nintendo Switch en vertelt hoe het eruit ziet en presteert!

video
play-rounded-fill

Zorg ook voor een directe vergelijking met Direct-Feed Games;

video
play-rounded-fill

Darksiders Warmastered Edition is nu beschikbaar voor NintendoSwitch en het biedt twee modi waarin spelers kunnen kiezen: de Quality-modus of de Performance-modus. Kwaliteitsmodus biedt grafische afbeeldingen met een hogere resolutie maar lagere framesnelheid (30 fps); Ondertussen is de Performance-modus een grafische weergave met een lagere resolutie, maar een hogere beeldsnelheid (60 fps).

Wat heb je liever?

Digital Foundry over Darksiders: Warmastered Edition

Dit is een nogal indrukwekkende haven van een remaster van een echt juweeltje van de laatste generatie. Een merkwaardig soort hybride van PS3 en PS4 remaster, Darksiders op Switch stelt je in staat om te draaien met een hoge resolutie of met een 60fps doelwit – en alle modi (al dan niet gespeeld in een dock of mobiele configuratie) leveren een enorme verbetering ten opzichte van de originele release van de spel.

Over Darksiders: Warmastered-editie

Misleid door de krachten van het kwaad om het einde van de wereld voortijdig tot stand te brengen, wordt War – de eerste ruiter van de Apocalyps – ervan beschuldigd de heilige wet te hebben overtreden door een oorlog tussen Hemel en Hel op te wekken. In de slachting die daarop volgde, versloeg de demonische krachten de hemelse legers en claimde de aarde.

Ad