DARQ: Complete Edition aangekondigd

DARQ: Complete Edition aangekondigd

Vorig jaar plaagde ontwikkelaar Unfold Games dat DARQ onderweg was naar Nintendo Switch. Het wachten heeft lang geduurd.

Maar het ziet er naar uit dat fans binnenkort de nachtmerrieachtige wereld van de game kunnen meenemen!

Uitgever Feardemic heeft bevestigd dat DARQ: Complete Edition in december 2020 op Nintendo Switch en andere platforms zal verschijnen! Deze release van de game bevat de basis-DARQ-game plus de twee DLC-uitbreidingen “The Tower” en “The Crypt”.

DARQ: Complete Edition ziet spelers in de rol van Lloyd – een slapend kind dat al snel verstrikt raakt in zijn niet-euclidische nachtmerries. Het is aan de spelers om Lloyd te helpen aan zijn benarde situatie te ontsnappen door de wankele fysica van de droomwereld te manipuleren en hem uit het zicht te houden voor duistere gruwelen die op de loer liggen!

video
play-rounded-fill

Over DARQ: Complete Edition

Help Lloyd wakker te worden!

DARQ vertelt het verhaal van Lloyd, een jongen die zich bewust wordt van het feit dat hij droomt. Tot het ongeluk van Lloyd verandert de droom al snel in een nachtmerrie en mislukken alle pogingen om wakker te worden.

Terwijl hij de donkerste uithoeken van zijn onderbewustzijn verkent, leert Lloyd hoe hij de nachtmerrie kan overleven door de wetten van de fysica te buigen en het vloeibare weefsel van de droomwereld te manipuleren.

Wall Walk, Stealth en Puzzles

Afgezien van puzzels die de zwaartekracht tarten, zal Lloyd stealth moeten gebruiken als hij vijanden in de buurt is.

Hij maakt geen kans om te winnen in een openlijke confrontatie, aangezien de wezens die hij tegenkomt veel krachtiger en sneller zijn dan hij. In plaats daarvan moet hij vertrouwen op een zorgvuldige planning om te voorkomen dat hij wordt opgemerkt.

Belangrijkste kenmerken

  • Psychologische horror die zich afspeelt in een lucide droom, die eerder vertrouwt op een traag opbouwende en griezelige sfeer dan op bloedvergieten en geweld.
  • Unieke kunststijl en gedetailleerde omgeving om te verkennen.
  • Geluidsontwerp door Bjorn Jacobsen, bekend van zijn werk aan games als Cyberpunk 2077 en Hitman.
  • Puzzels die te maken hebben met het buigen van de natuurkundige wetten (lopen op muren en plafonds), het manipuleren van de droomwereld (dingen verplaatsen, kamers draaien), het verzamelen en gebruiken van gevonden voorwerpen en het vermijden van vijanden.
  • Verborgen geheimen om te vinden (optioneel, alleen voor hardcore spelers).
Ad