Datamine; Animal Crossing: New Horizons – Roost Cafe komt mogelijk

Datamine; Animal Crossing: New Horizons – Roost Cafe komt mogelijk

Dataminers hebben de meest recente update voor Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch bekeken.

Ze ontdekten dat versie 1.11 verschillende suggesties bevat dat Nintendo aan een museumcafé zou kunnen werken. Een van de meest gevraagde functies die spelers in de game wilden zien, is de machtige Brewster en zijn mooie Museumcafé.

Dataminers hebben het volgende gevonden

Er is een cameraparameter gewijzigd in de codereferentie ‘IdrMuseumCafe’ in versie 1.11.

Dit volgt op toevoegingen in de vorige versie 1.10-update waar nieuwe camera-instellingen voor ‘IdrMuseumCafe’ werden gespot, evenals een nieuwe verwijzing naar een derde type museumingang dat bekend staat als ‘IdrMuseumEnt03’.

[In] Versie 1.11 is er meer vooruitgang gevonden met die ‘MuseumLevel’-bevinding – een zeer merkwaardige ‘cNpcMemory:TalkProgressMuseumBuiltCafe’-vlag is nu geassocieerd en te zien in de EventFlow voor het bouwen van het museum. Dit wordt natuurlijk op geen enkele manier gebruikt.

Vermoedelijk kan dit worden gebruikt om een ​​dialoog tot stand te brengen met dorpelingen of speciale personages op je eiland nadat het museum is uitgebreid om het café te bouwen.

Dat is echter slechts onze interpretatie en mag niet als feit worden behandeld.

Over Roost Cafe

Roost Cafe / The Roost is een café in de Animal Crossing-serie. Het maakte zijn eerste verschijning in Wild World. Het wordt gerund door Brewster en serveert verschillende koffiemelanges per dag voor 200 Bells, één kopje per dag te koop.

Van tijd tot tijd bezoeken andere speciale personages de Roost en zitten ze aan de bar met een kopje koffie, meestal voor of na hun werkuren. Ze kunnen worden benaderd en aangesproken, en bieden soms inzicht in hun persoonlijke leven.

Het was ook de thuisbasis van Concerts, Gyroid Storage, meerdere speciale personages zouden bezoeken en het bood de mogelijkheid om daar te werken. Dus al met al zou het een mooie toevoeging zijn voor Animal Crossing: New Horizons.

Ad