Dauntless ontwikkelaars – Boost mode komt eraan

Dauntless ontwikkelaars – Boost mode komt eraan

De ontwikkelaars achter de massale multiplayers online game Dauntless kregen kritiek op de laadtijden van de game op Switch.

Toen een van de ontwikkelaars naar Reddit ging, merkte hij op dat het team van plan is om de boostmodusfunctie te gebruiken om de laadtijden te verminderen. Het teamlid van Dauntless zei: “Goed nieuws, het komt eraan” toen het werd gevraagd.

Boost-modus

Kort gezegd verwijst “boost-modus” naar het versnellen van de laadtijden van de Nintendo Switch en het minimaliseren van lag voor een betere spelervaring. De naam is semi-onnauwkeurig, maar het is wat het internet heeft gekozen om dit proces te noemen.

Om te begrijpen hoe “boost-modus” mogelijk is, moeten we de specificaties en de geschiedenis van de Switch bekijken.

Toen de Switch werd uitgebracht, waren veel mensen verrast dat Nintendo besloot de hybride console een Tegra X1 mobiele processor te geven. Dit betekende dat het aanzienlijk langere verwerkingstijden zou hebben dan de Xbox- en Playstation-consoles die momenteel op de markt zijn.

Toegegeven, de Switch heeft het heel goed gedaan, maar snelheid is absoluut een gebied waar de Switch niet voldoet aan de huidige trends en technologie voor videogames.

Over Dauntless

Strijd om te overleven aan de rand van de wereld. Als Slayer is het aan jou om de Behemoths ter grootte van een baas op te sporen die het land verslinden. Werk samen met miljoenen spelers terwijl je uitdagende coöperatieve gevechten beheerst, dodelijke wapens en krachtige bepantsering maakt en je legende smeedt als Slayer of Ramsgate.

Dauntless is een gratis te spelen online actie-RPG van Phoenix Labs. Kijk uit naar regelmatige updates, seizoensevenementen, nieuwe Behemoths en meer in een rijke, evoluerende wereld.

Ad