Dawn of the Monsters – 22 Minuten aan gameplay

Dawn of the Monsters – 22 Minuten aan gameplay

De Nintendo Switch-versie van Dawn of the Monsters wordt binnenkort uitgebracht en fans kunnen nu een voorproefje krijgen van de gameplay dankzij 22 minuten aan beeldmateriaal van Super Nintendad.

video
play-rounded-fill

Over Dawn of the Monsters

In deze op manga geïnspireerde, zijwaarts scrollende kaiju beat-’em-up is het apocalyptische gevecht tussen enorme monsters begonnen! De Nephilim, titanische monsters, zijn de aarde binnengevallen en de enige manier om ze te stoppen is voor DAWN (Defense Alliance Worldwide Network) om zijn eigen gigantische soldaten los te laten om zich te verdedigen tegen het vijandelijke leger! Voer het bevel over vier gigantische kolossen – Megadon, Aegis Prime, Tempest Galahad en Ganira – elk met unieke vaardigheden en speelstijlen, en baan je een weg door 35 missies met vernietigbare, realistische instellingen!

Versterk je personage door DNA-verbeteringen, vernietig tegenstanders met destructieve Rage Attacks en verschrikkelijke Executies, en speel coöp met een buddy! Jij bent de laatste verdedigingslinie van de planeet… maar is het genoeg om de mensheid te redden van de Dawn of the Monsters!?

Kenmerken

  • Megadon, Ganira, Aegis Prime en Tempest Galahad zijn vier verschillende speelbare monsterpersonages.
  • Aardverscheurende monster-vs-monster co-op beat-’em-up-actie voor een of twee spelers
  • Volledig vernietigbare steden op basis van echte locaties
  • Agressieve Rage-vaardigheden, dodelijke cataclysm-aanvallen en meedogenloze afmakers
  • Harde bazen en een overvloed aan soorten tegenstanders
  • Gebruik DNA-augments om je monsters te personaliseren!

Dawn of the Monsters wordt op 15 maart 2022 uitgebracht in de Nintendo Switch eShop, en een fysieke release volgt later. Ondersteuning voor Engels, Frans, Duits, Italiaans en Latijns-Amerikaans Spaans is gepland.