Dawn Of The Monsters – Fysieke edities, pre-orders starten op 4 maart

Limited Run Games heeft onthuld dat Dawn Of The Monsters een fysieke release zou krijgen op de Nintendo Switch. De game is op 4 maart 2022 (10 uur ET) te koop voor $ 34,99 USD per standaardexemplaar op Switch.

De uitgever heeft ook een Collector’s Edition-pakket van $ 124,99 voor de game uitgebracht (zie hieronder), met onder meer een originele soundtrack, een metalen herdenkingsmunt, een 18′′ x 24′′ omkeerbare poster, personage-ID-kaarten , een gevechtsachtergrond, vier minifiguurtjes en ruilkaarten!

video
play-rounded-fill

Over Dawn Of The Monsters

In deze op manga geïnspireerde, zijwaarts scrollende kaiju beat-’em-up is het apocalyptische gevecht tussen enorme monsters begonnen! De Nephilim, titanische monsters, zijn de aarde binnengevallen en de enige manier om ze te stoppen is voor DAWN (Defense Alliance Worldwide Network) om zijn eigen gigantische soldaten los te laten om zich te verdedigen tegen het vijandelijke leger! Voer het bevel over vier gigantische kolossen – Megadon, Aegis Prime, Tempest Galahad en Ganira – elk met unieke vaardigheden en speelstijlen, en baan je een weg door 35 missies met vernietigbare, realistische instellingen! Verbeter je vaardigheden met DNA-verbeteringen, vernietig je tegenstanders met krachtige Rage-technieken en verschrikkelijke afwerkingen, en speel coöp voor 2 spelers met een buddy! Jij bent de laatste verdedigingslinie van de planeet… maar is het genoeg om de mensheid te redden van de Dawn of the Monsters!?

Megadon, Ganira, Aegis Prime en Tempest Galahad zijn vier verschillende speelbare monsterpersonages.

  • Aardverscheurende monster-versus-monster co-op beat-’em-up-actie voor een of twee spelers
  • Volledig vernietigbare steden gemodelleerd naar echte locaties – brutale woede-krachten, dodelijke cataclysm-aanvallen en meedogenloze afwerkingstechnieken
  • Harde bazen en een overvloed aan soorten tegenstanders
  • Gebruik DNA-augments om je monsters te personaliseren!