DC Universe Online FAQs

DC Universe Online FAQs

Het ontwikkelteam van DC Universe Online heeft een lijst met veelgestelde vragen over de Nintendo Switch-versie vrijgegeven.

Vragen en antwoorden

Vraag: Wanneer start DCUO op Switch?
Antwoord: DCUO wordt op Switch op 6 augustus 2019 gelanceerd.

Vraag: Is DCUO on Switch gratis te spelen?
Antwoord: Ja. Net als op andere platforms is DCUO gratis te spelen op Switch.

Vraag: Wat is de downloadgrootte voor DCUO?
Antwoord: Naar verwachting zal de download 24 GB zijn.

Vraag: Zullen alle afleveringen, bevoegdheden en inhoud beschikbaar zijn bij de lancering, of zullen deze na verloop van tijd worden uitgerold?
Antwoord: Alle inhoud is beschikbaar bij de lancering, in overeenstemming met andere platforms, inclusief alle afleveringen en bevoegdheden.

Vraag: Is Nintendo Switch Online vereist om te spelen?
Antwoord: Nee, iedereen kan DCUO online downloaden, inloggen en spelen zonder Nintendo Switch Online te kopen.

Vraag: Is een internetverbinding vereist om DCUO te spelen?
Antwoord: Ja, u moet verbinding hebben met internet om verbinding te maken met de DCUO-servers. Er is speciale aandacht aan besteed om te zorgen dat spelen onderweg een even goede ervaring is als in de woonkamer gedockt. Het enige dat je nodig hebt is een beetje wifi of zelfs een mobiele hotspot om verbinding te maken en te spelen.

Vraag: Worden mijn account of personages van andere platforms naar Switch overgedragen?
Antwoord: Nee. Spelers zullen verbinding maken met DCUO via hun Nintendo-accounts, die niet worden gekoppeld aan bestaande accounts.

Vraag: Staat DCUO on Switch crossplay toe?
Antwoord: DCUO zal Switch lanceren met een gloednieuwe, nieuwe server, gescheiden van alle andere communities. We kijken ernaar uit om crossplay-opties in de toekomst te verkennen.

Vraag: Biedt DCUO op Nintendo Switch lidmaatschap?
Antwoord: Ja. Net als op andere platforms, kan de game gratis worden gespeeld, met individuele contentaankopen of met lidmaatschap, die toegang geeft tot alles. Het lidmaatschap keert automatisch terug totdat het wordt geannuleerd.

Vraag: Wat is Marketplace Cash?
Antwoord: Marketplace Cash kan worden gekocht in je Nintendo Switch-consolewinkel en wordt vervolgens in de game gebruikt om alle items van de in-game Marketplace te kopen.

Vraag: Wat zijn loyaliteitspunten?
Antwoord: Leden ontvangen elke maand verschillende geldsubsidies met hun lidmaatschap, inclusief loyaliteitspunten. Loyaliteitspunten zijn vergelijkbaar met Marketplace Cash, maar worden uitgegeven bij een speciale Loyalty Vendor. De Loyalty Vendor en de Marketplace hebben identieke aanbiedingen.