DC’s Justice League: Cosmic Chaos – Launch trailer

DC’s Justice League: Cosmic Chaos – Launch trailer

Ter ere van het recente debuut van DC’s Justice League: Cosmic Chaos voor de Nintendo Switch, heeft de videogame-uitgever Bandai Namco een lanceringstrailer gemaakt voor de meest actuele actiegame ontwikkeld door Regelrechte spellen.

video
play-rounded-fill

Over DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Je krijgt een heel nieuw avontuur in DC’s Justice League: Cosmic Chaos, waarin de Justice League het opneemt tegen Mr. Mxyzptlk, een machtige bedrieger uit de 5e Dimensie. Je hebt volledige controle over hoe je de spannende missies, slopende gevechten en gewaagde uitdagingen in dit spel voltooit. Neem deel aan de strijd tegen enkele van de meest geduchte superschurken in de DC-wereld terwijl je de kostuums van Batman, Wonder Woman en Superman aantrekt en allianties aangaat met andere superhelden.

Word de held van Happy Harbor en verdien legendarische vaardigheden en bepantsering, zoals Superman’s Heat Vision, Wonder Woman’s Truth’s Pull en Batmans exploderende Batarangs.

Onderneem heroïsche zijmissies en zoek in Happy Harbor naar hints die je naar slechteriken, beloningen en verborgen plekjes kunnen leiden.

Verwerf en verbeter je personage met de 30 sterke aanvals- en verdedigingsartefacten die bekend staan ​​als de Artifacts of Justice, waaronder de Green Arrow’s Bow en de Raven’s Cloak. Aangepaste kostuums kunnen ook worden gemaakt.

Voor de Nintendo Switch is nu de DC-videogame Justice League: Cosmic Chaos beschikbaar.

Ad