De Escapists 2 Snow Way Out gratis DLC beschikbaar

De Escapists 2 Snow Way Out gratis DLC beschikbaar

Team17 heeft een gratis DLC-update uitgebracht voor The Escapists 2 op Nintendo Switch. Snow Way Out, bevat een nieuwe feestelijke thema-gevangenissen om uit te ontsnappen, 4 nieuwe banen, een nieuw handwapen en nog veel meer.

video
play-rounded-fill

Team17, een wereldwijd gametiket, creatieve partner en ontwikkelaar van onafhankelijke, premium videogames, heeft vandaag een gratis inhoudsupdate gelanceerd voor zijn populaire escape-game The Escapists 2, met de komst van de Snow Way Out-gevangenis op Xbox One, PlayStation 4 , Nintendo Switch â„¢, pc, Mac en Linux.

Snow Way Out

In navolging van de gratis Santa’s Shakedown-release van vorig jaar, heeft Santa nu zijn mantra van goede wil aan iedereen afgedaan en heeft in plaats daarvan een bloeiende online winkel geopend. Zijn slee zit in de steek gelaten, omdat nieuwe bezorgslee producten over de hele wereld verzendt.

De Noordpool bevat nu pakhuizen en betonnen cellen om de arme elven te bevatten die gedwongen zijn om voor de kerstman te werken. Je kunt je nog steeds het beste gedragen, want wakker worden met een brok steenkool in je bureau is de minste van je zorgen!

De gratis Snow Way Out-update bevat:

  • Een nieuwe feestelijke thema-gevangenis om te ontsnappen
  • 4 nieuwe banen: brieven aan de kerstman branden, techniek, rendieren voeden en onderhoud aan de robotarbeiders
  • Nieuwe items om een ​​nieuw maakbaar wapen te smeden – de Candy Pain!
  • Unieke manieren om te ontsnappen
  • Snow Way Out is nu beschikbaar als gratis The Escapists 2-game-update voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch â„¢, pc, Mac en Linux.

Let op: Snow Way Out vereist The Escapists 2 om te spelen, die je kunt kopen voor Xbox One via de Microsoft Store, PlayStation 4 via de PlayStation Store, Nintendo Switch â„¢ via de Nintendo eShop en voor pc, Mac en Linux via Steam.