De-Exit: Eternal Matters komt

De-Exit: Eternal Matters komt

De-Exit: Eternal Matters was eerder alleen voor de pc onthuld, maar we hebben nu de bevestiging dat deze ook op de Nintendo Switch zal verschijnen. De nieuwe onderneming is gemaakt door SandBloom Studio en gepubliceerd door HandyGames.

video
play-rounded-fill

Over De-Exit: Eternal Matters

Spelers gaan op een surrealistische reis naar het hiernamaals om de mysteries van het beschadigde en raadselachtige Plane of Memory te leren kennen in deze puzzelplatformgame met enkele stealth-elementen. Alles wordt gepresenteerd met behulp van “een intensieve filmische benadering” en voxel-stijl.

De makers beweren dat spelers over de dood kunnen horen “vanuit veel verschillende gezichtspunten”, omdat het een belangrijk thema in het spel lijkt te zijn. Het verhaal begint als de hoofdpersoon ontwaakt in een vreemde, vreemde omgeving. In “een reis vol vragen, verbrijzelde planeten, maar optimistische individuen”, zullen spelers aan boord gaan. van bizarre, verrassende bezienswaardigheden en prachtige omgevingen. Uitzoeken wat er mis is gegaan met het Plane of Memory en helpen bij het repareren ervan zijn de belangrijkste doelstellingen.

De-Exit: Eternal Matters heeft op dit moment geen release-periode