De klassieke 8-bit stijl Cathedral wordt op 18 februari gelanceerd

De klassieke 8-bit stijl Cathedral  wordt op 18 februari gelanceerd

Decemberborn Interactive en Elden Pixels zijn trots om aan te kondigen dat de veelgeprezen Metroidvania Cathedral op 18 februari de sprong naar de Nintendo Switch maakt.

video
play-rounded-fill

Cathedral is ontwikkeld door Decemberborn Interactive en uitgegeven door Elden Pixels en is liefdevol overgebracht naar Nintendo Switch. Op pc heeft de game al een cultstatus onder metroidvania-enthousiastelingen, met een positieve gebruikersbeoordeling van 87%.

Op Nintendo Switch Cathedral vindt zijn natuurlijke thuis, geïnspireerd door klassieke platform- en metroidvania-games uit het NES- en SNES-tijdperk.

Eric Lavesson of Decemberborn Interactive

We’re just a week away from launch and can’t wait to see what Nintendo players think of this epic and sprawling metroidvania love letter.

We’ve shared some new direct-feed gameplay from the Switch version to give you all a taste of what to expect from the final experience. I hope you all enjoy Cathedral as much as our PC community has!

Cathedral is beschikbaar voor pre-order met een korting van 20%, voordat het wordt gelanceerd voor £ 12,59 / $ 14,99 / € 13,99 in de eShop wanneer het uitkomt.

Over Kathedraal

Word wakker in een wereld zonder je te herinneren hoe je daar bent gekomen. Een wereld vol geheimen, verborgen kamers, kerkers en steden; Kathedraal heeft een enorme wereld, bedoeld om te verkennen!

Bestuur een naamloze hoofdrolspeler uit een andere wereld en werk samen met de geest die bekend staat als Soul en probeer de halfgod te vernietigen die alleen bekend staat als Ardur.

Een actie-avonturenspel dat klaar staat om je uit te dagen!

  • Net als in het verleden is dit geen spel dat je hand vasthoudt. Ga op avontuur naar kerkers waar vijanden elke hoek rondzwerven en verraderlijke bazen elke schat bewaken.

Een wereld bedoeld om te verkennen

  • Een enorme, handgemaakte wereld boordevol spannende nieuwe gebieden, upgrades, verzamelobjecten en vele geheimen. Gebruik de handige in-game map zodat je altijd je weg vooruit vindt.

Net als in de goede oude tijd

  • Cathedral is een eerbetoon aan games uit het verleden, gebouwd met behulp van moderne technologie. Met een retro-esthetiek kleurenpalet, geluidsmogelijkheden en een chipping ’goede soundtrack neemt het je mee op een prachtige korrelige reis.