De lancering van The Last Cube is bevestigd voor 2021

De lancering van The Last Cube is bevestigd voor 2021

Improx Games bevestigde dat een Nintendo Switch-versie van The Last Cube nu in de maak is, met een lancering gepland in 2021. In de game zullen spelers de verloren geheimen van een buitenaardse beschaving onthullen als een mysterieuze kubus – die de unieke kracht heeft om verschillende ‘stickers’ met verschillende effecten aan te nemen!

video
play-rounded-fill

Gevestigd in een reeks surrealistische buitenaardse landschappen, is het aan jou om de geschiedenis van deze mysterieuze buitenaardse beschaving te ontdekken.

Over The Last Cube

The Last Cube is een rijkelijk sfeervol puzzelspel over het begeleiden van een kubus door een overvloed aan humeurige, monolithische kamers terwijl je het verhaal achter deze eigenaardige wereld ontdekt. Verken een breed scala aan brutalistische architectuur, variërend van mistige, nachtmerrieachtige afgronden tot benauwende door lava verlichte fabrieken tot opbeurende natuurlijke landschappen vol gouden zonnestralen die glinsteren tegen de bergen.

In combinatie met een epische soundtrack die de sfeer grondig verrijkt, en een abstract verhaal van een stervende wereld op de rand van de ondergang, is The Last Cube een humeurig, mysterieus puzzelspel dat je volledig onderdompelt in zijn vervallen wereld.

Elk van de levels van The Last Cube introduceert een nieuw type sticker die je op een zijkant van je kubus kunt plakken, waardoor een geheel nieuwe monteur wordt geïntroduceerd. Bij sommige kun je door barrières rennen, bij andere kun je geïmproviseerde trappen maken en bij sommige kun je over bodemloze gaten teleporteren of tijdelijke, maar nuttige kubusvrienden oproepen. Het positioneren van je kubus om de gewenste stickers op het juiste oppervlak te krijgen, kan variëren van aangenaam simplistisch tot masochistische hoofdkrabbers terwijl je door de meer dan 100 puzzels van The Last Cube klautert. Nieuwe mechanica worden geïntroduceerd in een luchtige clip, waardoor iemands perceptie van waartoe uw kubus in staat is, snel wordt vergroot.

Schreeuwen door elke kamer biedt een stevige uitdaging, hoewel alleen de meest toegewijde spelers alle verzamelvoorwerpen en bonusfases van The Last Cube tijdens het avontuur zullen ontdekken. Heb jij het in je om de puzzelsporen die door je voorouders zijn achtergelaten op te lossen en te voorkomen dat deze eigenaardige wereld instort?