De Life is Strange serie komt

De Life is Strange serie komt

Nintendo heeft in hun E3 Direct aangekondigd dat de veelgeprezen Life is Strange-serie naar de Nintendo Switch komt.

Op 9 september. Life is Strange: True Colors-releases. Life is Strange Remastered Collection verschijnt later dit jaar.

video
play-rounded-fill

Life is Strange: True Colors

Een gloednieuw verhaal in de Life is Strange-serie staat op het punt zich te ontvouwen.

Diep in de bergen van Colorado ligt Haven Springs, een klein mijnstadje vol schoonheid en mysterie. Als Alex Chen ontdek je de schokkende geheimen achter de dood van je broer door je paranormale kracht van empathie te gebruiken om het lot te veranderen en levens te veranderen.

Life is Strange: True Colors is beschikbaar vanaf 10 september.

Life is Strange Remastered Collection

Duik in de verhalen waarmee het allemaal begon. Deze collectie bevat zowel Life is Strange Remastered als Life is Strange: Before the Storm Remastered. Beide games bevatten geremasterde beelden over personages en omgevingen. Hier is wat informatie over elke game in de collectie.

  • Life is Strange Remastered – Speel als Max Caulfield, een senior fotografiestudent die ontdekt dat ze de tijd kan terugspoelen. Zij en haar beste vriend onderzoeken al snel de mysterieuze verdwijning van een medestudent. Max moet snel leren dat het veranderen van het verleden soms kan leiden tot een verwoestende toekomst.
  • Life is Strange: Before the Storm Remastered – Wanneer Rachel een geheim over haar familie ontdekt dat haar wereld dreigt te vernietigen, is het haar nieuwe vriendschap met Chloe die haar de kracht geeft om door te gaan. De meisjes zijn niet langer alleen, maar moeten elkaars demonen het hoofd bieden en een manier vinden om ze te overwinnen.

Speel dit najaar de Life Is Strange Remastered Collection op het Nintendo Switch-systeem.

Ad