De mysterieuze nieuwe vechter Dr. Coyle stapt in de ring in ARMS!

De mysterieuze nieuwe vechter Dr. Coyle stapt in de ring in ARMS!

Hier zijn we weer ARMS-fans! Een hele speciale gast stapt vandaag in de ring en is van plan haar weg naar de top te boksen in het ARMS-toernooi. Wie mag dit dan wel zijn, vraag je je af? Lees het hieronder!

Dr. Coyle – “De gekke professor”

Dr. Coyle is de directeur van het ARMS-laboratorium en tevens een groot genie. ARMS fascineert haar al sinds haar jeugd, en ze had vrij snel door dat ze haar leven wilde wijden aan ARMS-onderzoek. Ze heeft geen kwaadaardige motivatie, maar wil wel de sterkste ARMS-vechter aller tijden worden. Zelfs als dat betekent dat ze op zichzelf moet experimenteren. Vreemd genoeg is dat een prijs die ze graag betaalt om het ARMS-toernooi te winnen!

video

Drie nieuwe ARMS

Handlok
Met de reserveonderdelen van een van haar schepsels heeft Dr. Coyle deze vuurspuwende ARM gemaakt. Zelf vindt ze hem schattig, bij ons zijn de meningen verdeeld…

Paraschicht
Een knap staaltje knutselwerk gemaakt van een paraplu, wat infraroodsensors en een oude elektrode. Goedkoop maar doeltreffend.

Wervelchuck
Deze ARM bevriest alles in de omgeving met een ijskoude wervelwind. Als je hem gebruikt tijdens een sprong, gebeurt er iets leuks! Maar daar moet je zelf achterkomen.

Nieuw level: Geheim lab

Dit is het geheimste deel van het ARMS-laboratorium, waarin Dr. Coyle al haar onderzoek doet. De lopende band met de huiveringwekkende testbuizen is speciaal ontworpen om bezoekers een gevoel van verontrusting te geven. Aan de muur hangen de prijzen die ze gewonnen heeft met haar onderzoek.

Snel aan de slag, vechtfans! Dr. Coyle met haar drie kenmerkende ARMS en een nieuw level zijn vanaf nu beschikbaar. Download de laatste gratis software-update om eraan te beginnen!*Wist je dat Dr. Coyle de vijfde vechter is die zich aansluit bij ARMS? 

Ad