De mysterieuze randapparatuur ring van Nintendo is al jaren geleden geteased

De mysterieuze randapparatuur ring van Nintendo is al jaren geleden geteased

Nintendo begon recent te teasen over een ‘nieuwe ervaring’ op de Nintendo Switch, waarin spelers actief worden met een flexibele ring en beenriem. Switch Fit?

Terwijl fans blijven speculeren over wat de mysterieuze ring eigenlijk zullen doen, kunnen er altijd al grote hints zijn geweest.

Oude patenten

Het blijkt dat de flexibele ring mogelijk is verbonden met sommige oude Nintendo-patenten uit 2015 en 2016. Deze patenten bevatten een flexibel frame met een sensor – hoewel het in die documenten U-vormig was. 

Een trainingsapparaat (10) omvat een hol lichaam (12) gevormd uit een aluminiumlegering. Het lichaam is geconfigureerd uit twee grepen (12a) die tegenover elkaar zijn aangebracht over een ruimte, en een verbindingssectie (12b) die de twee grepen verbindt. Een belastingssensor (16) is geplaatst in het verbindingsgedeelte binnen het lichaam.

De belastingssensor is een belastingscel, de rekstrook is verbonden aan de binnenzijde van het lichaam en het deel van het lichaam waaraan de rekstrook is verbonden functioneert als een rekstrookelement. Bijgevolg wordt, wanneer een gebruiker kracht uitoefent om de twee grepen naar elkaar toe te brengen of kracht uitoefent om de twee grepen te scheiden, de belasting daarvan gedetecteerd door de belastingssensor.

Een flexibel frame met een sensor (d.w.z. Joy-Con) die kan detecteren hoe uitgerekt het frame klinkt in lijn met de trailer, toch?

video

Als dit echt dat oude patent is, is het zeker interessant om te zien hoe ver het is gekomen sinds de conceptuele stadia!