De nieuwe Nintendo Switch Lite met Pokemon-thema

De nieuwe Nintendo Switch Lite met Pokemon-thema

Nintendo heeft ons allemaal een kijkje gegeven in het Nintendo Switch Lite-systeem met Pokemon-thema dat werd aangekondigd tijdens de Pokemon Presents-presentatie.

Het Dialga & Palkia Edition Nintendo Switch Lite-systeem gaat gepaard met de lancering van Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl, die op 5 november worden uitgebracht.

Een nieuwe Nintendo Switch Lite-editie

Dit Nintendo Switch Lite-systeem is het eerste met een metallic grijze behuizing met zwarte knoppen. De achterkant is voorzien van opvallende lijntekeningen van de legendarische Pokémon Dialgia en Palkia uit de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl in een zilverkleurige en goudkleurige afwerking.

Nintendo Switch Lite is een compact, lichtgewicht Nintendo Switch-systeem dat speciaal is bedoeld voor spelen vanuit de hand. Met een ingebouwde +Control Pad en een gestroomlijnd, unibody-ontwerp is het geweldig voor onderweg gamen. Nintendo Switch Lite is compatibel met de robuuste bibliotheek van Nintendo Switch-games die de handheld-modus ondersteunen.

De releasedatum voor de speciale Nintendo Switch Lite Dialga en Palkia-editie is 5 november 2021, een volle twee weken voor de release van Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl op 19 november. De Nintendo Switch Lite Onyx Pokemon tie-in-editie heeft een adviesprijs van $ 199,99, hetzelfde als een normale Nintendo Switch Lite.

Ad