De nieuwste NES- en SNES-games zijn nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

De nieuwste NES- en SNES-games zijn nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

Nintendo of America heeft aangekondigd dat de nieuwste serie Super Nintendo- en Nintendo Entertainment System-games nu beschikbaar zijn.

Je kunt nu genieten van de klassieke 2D-platformgame Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest en The Peace Keepers voor de Super Nintendo-app en Mario’s Super Picross en S.C.A.T voor de Nintendo Entertainment System-app. Werk gewoon de apps bij en geniet ervan!

video

Ze zijn er! #DonkeyKong Country 2: Diddy’s Kong Quest, Mario’s Super Picross en meer klassiekers bevinden zich nu in de collecties #NES & #SNES – #NintendoSwitchOnline

Op 23 september worden er nog vier games toegevoegd aan de Super Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online en Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-collecties.

Super NES ™

Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest

Kaptain K. Rool en zijn Kremlings hebben Donkey Kong ontvoerd. Betreed Diddy Kong en Dixie Kong, die klaar zijn om de zeeën te trotseren om onze harige held te redden. Diddy Kong’s Cartwheel kan hem over een afstand sprinten, terwijl Dixie Kong’s Helicopter Spin haar van hoge plaatsen laat zweven. Speel alleen of met een vriend in acht opwindende werelden. Allemaal aan boord, en laten we varen!

Mario’s Super Picross

Gebruik getallen als aanwijzingen en beitel vierkanten weg om een ​​verborgen afbeelding naar de oppervlakte te halen, waarbij Mario je aanmoedigt terwijl je door de puzzels van het spel komt. Je kunt ook een vriend bij de opgraving betrekken. Twee beitels zijn beter dan één! Dit puzzelspel werd in 1995 gelanceerd op het Super Famicom ™ -systeem en is tot nu toe nooit in de VS uitgebracht.

The Peace Keepers

De DM Corp is verantwoordelijk voor een nieuwe reeks verontrustende incidenten. Het is aan Flynn en zijn bemanning om op te staan ​​en ze te stoppen. Vooruitgang door elke fase door de diepe actie-gameplay uit te voeren en de unieke superaanvallen van elk personage los te laten. Het verhaal verandert op basis van de route die je neemt!

NES

S.C.A.T .: Speciaal cybernetische aanvalsteam

In het jaar 2029 landen opperbevelhebber Vile Malmort en zijn leger op aarde, met als doel de wereldheerschappij. Je belangrijkste doel is om deze buitenaardse indringers te laten inpakken. Schiet en vlieg door meedogenloze vijanden en bazen terwijl je nieuwe wapens, snelheidsboosts en levensherstel verzamelt. Maak je klaar, soldaat. Je bent de enige hoop van de aarde.

Ad