De nieuwste patch notes voor Pepper Grinder

De nieuwste patch notes voor Pepper Grinder

Samenvatting:

De Pepper Grinder-update, aangekondigd door Devolver Digital en Ahr Ech, introduceert spannende functies en oplossingen om de game-ervaring te verbeteren. Van een nieuwe speedrun-timer tot gameplay-wijzigingen en bugfixes: deze update belooft het gameplay-plezier naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de gedetailleerde patchopmerkingen en release-informatie in onze uitgebreide gids.


Een nieuwe Pepper Grinder update

Devolver Digital en Ahr Ech hebben hun krachten gebundeld om de komende Pepper Grinder-update aan te kondigen, die een revolutie teweeg zal brengen in de game-ervaring voor spelers over de hele wereld. Met een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen belooft deze update de gameplay naar nieuwe hoogten te tillen.

Tot de belangrijkste hoogtepunten van de Pepper Grinder-update behoren toevoegingen zoals een speedrun-timer, opties voor het overslaan van scènes en aanpassingen aan Time Attack-pars. Bovendien zijn er verschillende gameplaywijzigingen en bugfixes geïmplementeerd om de algehele spelprestaties en het spelplezier te verbeteren.

Nieuwe toevoegingen

Speedrun-timer

Een van de meest verwachte toevoegingen in de Pepper Grinder-update is de toevoeging van een speedrun-timer. Spelers kunnen nu de timer in- en uitschakelen met de tilde-toets (~) op het toetsenbord of door met de rechter joystick op de gamepad te klikken terwijl ze zich in een level of op het kaartscherm bevinden. Deze functie voegt een nieuw niveau van uitdaging en opwinding toe voor spelers die levels in recordtijd willen voltooien.

Optie voor scène overslaan

Als reactie op feedback van spelers hebben de ontwikkelaars een optie voor het overslaan van scènes geïntroduceerd voor bepaalde reeksen in de game. Spelers kunnen nu de intro- en outro-scènes voor de 4-Boss en de Credits-scène overslaan door op de Down-toets te drukken. Deze verbetering stroomlijnt de gameplay en zorgt ervoor dat spelers zich zonder onnodige onderbrekingen op de actie kunnen concentreren.

Gatling Bit-functie

Een andere opmerkelijke toevoeging in de Pepper Grinder-update is de functie voor de Gatling Bit. Als de Gatling Bit nu in fase 2-3, 4-3 en 4-4 achterblijft, hebben spelers de mogelijkheid om deze naar bepaalde checkpoints te verplaatsen. Deze verbetering zorgt ervoor dat spelers de Gatling Bit kunnen ophalen zonder al te veel terug te gaan, waardoor de gameplay soepel blijft.

Gameplay-wijzigingen

De Pepper Grinder-update brengt aanzienlijke veranderingen in baasgevechten met zich mee, waardoor de algehele game-ervaring wordt verbeterd. De Giant Beetle in het 1-Boss-gevecht kan nu bijvoorbeeld vanuit een groter aantal hoeken worden neergehaald wanneer hij op het plafond ligt. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan om de dichtheid van spookkogels die worden afgevuurd in fase 3-burstreeksen te verminderen, waardoor een evenwichtigere en eerlijkere gameplay-ervaring wordt gegarandeerd.

Aanpassingen aan tijdaanvallen

Als reactie op feedback van de community zijn de vereisten voor Time Attack in fasen 2-A, 3-2 en 3-4 vergevingsgezinder gemaakt. Deze aanpassingen zijn bedoeld om spelers een leukere en toegankelijkere Time Attack-ervaring te bieden, waardoor deelname en competitie tussen spelers wordt aangemoedigd.

Schermschudoptie

De Pepper Grinder-update introduceert wijzigingen in de optie voor schermschudden, waardoor spelers meer controle krijgen over hun game-ervaring. Nu, bij 0 hit stop, is het schudden van het scherm ook uitgeschakeld, waardoor spelers hun gameplay-ervaring kunnen aanpassen aan hun voorkeuren.

Bugfixes

De Pepper Grinder-update verhelpt verschillende audio- en visuele problemen die door spelers zijn gemeld. Er is bijvoorbeeld een probleem opgelost waarbij het geluid wegviel nadat het opnieuw werd geladen vanaf een controlepunt, waardoor een naadloze game-ervaring werd gegarandeerd. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht om te voorkomen dat er meerdere achtergrondmuziekrecords in het stickerboek voorkomen, waardoor de helderheid en consistentie van het geluid worden verbeterd.

Opgeloste verbeteringen in niveauontwerp

Verschillende problemen met het niveauontwerp waardoor spelers op een niet-leuke manier buiten de grenzen konden komen, zijn verholpen in de Pepper Grinder-update. Deze oplossingen zorgen voor een meer gepolijste en meeslepende game-ervaring, vrij van onbedoelde exploits en glitches.

De Pepper Grinder-update zal de komende weken op de Switch worden uitgebracht, tot grote opwinding van spelers die reikhalzend uitkijken naar de komst ervan. Houd ons in de gaten voor verdere updates en aankondigingen over de releasedatum en aanvullende platforms. Hoewel een exacte releasedatum voor de Pepper Grinder-update nog niet is aangekondigd, kunnen spelers verwachten dat deze de komende weken live gaat op Switch. Houd officiële kanalen en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws en updates over het releaseschema.

Conclusie

Concluderend betekent de Pepper Grinder-update, een samenwerking tussen Devolver Digital en Ahr Ech, een belangrijke stap voorwaarts in het verbeteren van de game-ervaring voor spelers over de hele wereld. Met een overvloed aan opwindende functies, waaronder een speedrun-timer, opties voor het overslaan van scènes en gameplay-aanpassingen, wil deze update het gameplay-plezier naar nieuwe hoogten tillen. Bovendien demonstreert de opname van bugfixes, gameplay-wijzigingen en levelontwerpverbeteringen de toewijding aan het leveren van een gepolijste en meeslepende game-ervaring. Terwijl de verwachtingen voor de release op de Nintendo Switch in de komende weken toenemen, kunnen spelers uitkijken naar een meer gestroomlijnde, evenwichtige en boeiende gameplay-ervaring. Houd ons in de gaten voor verdere updates en aankondigingen over het releaseschema en aanvullende platforms.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat zijn de belangrijkste toevoegingen in de Pepper Grinder-update?
  • De Pepper Grinder-update introduceert verschillende belangrijke toevoegingen, waaronder een speedrun-timer, opties voor het overslaan van scènes en aanpassingen aan Time Attack-pars. Deze functies verbeteren de gameplay en bieden spelers nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om van te genieten.
 • 2. Hoe kan ik de speedrun-timer in Pepper Grinder activeren?
  • Spelers kunnen de speedrun-timer in Pepper Grinder activeren door deze aan en uit te zetten met de tilde (~)-toets op het toetsenbord of door met de rechter joystick op de gamepad te klikken terwijl ze zich in een level of op het kaartscherm bevinden.
 • 3. Welke gameplay-veranderingen kan ik verwachten van de update?
  • De Pepper Grinder-update brengt aanzienlijke veranderingen in de gameplay met zich mee, waaronder aanpassingen aan baasgevechten, Time Attack-vereisten en opties voor schermschudden. Deze veranderingen zijn bedoeld om de algehele spelbalans en het spelplezier te verbeteren.
 • 4. Zijn er bugfixes voor veelvoorkomende problemen in Pepper Grinder?
  • Ja, de Pepper Grinder-update bevat bugfixes die veelvoorkomende problemen aanpakken die door spelers zijn gemeld, zoals audio- en visuele verbeteringen, levelontwerp-fixes en stabiliteitsverbeteringen. Deze oplossingen zorgen voor een soepelere en leukere game-ervaring.
 • 5. Wanneer is de Pepper Grinder-update beschikbaar voor Switch-gebruikers?
  • De Pepper Grinder-update zal naar verwachting in de komende weken op de Switch verschijnen. Spelers kunnen anticiperen op de komst ervan en op de hoogte blijven van de releasedatum via officiële kanalen en sociale mediaplatforms.