De Nintendo Switch-beenriem wordt apart uitgebracht

De Nintendo Switch-beenriem wordt apart uitgebracht

Nintendo introduceerde eerder dit jaar Nintendo Switch Sports, die op 29 april in de winkels verkrijgbaar zal zijn en een beenriem heeft die een Joy-Con-controller kan dragen. Als je besluit de game digitaal te spelen, kun je nog steeds de beenriem in handen krijgen!

De Nintendo Switch-beenriem zal ook beschikbaar zijn als solo-aankoop met zijn eigen onderscheidende verpakking, volgens winkelvermeldingen. De beenriem staat momenteel voor 14,99 CAD op eBay.

De Nintendo Switch-beenriem

In Nintendo Switch Ring Fit Adventure is de beenriem speciaal ontwikkeld voor Joy con. Het zal de bewegingen van uw onderlichaam detecteren. (Vreugde nadelen zijn niet opgenomen in deze lijst.)

Het is vrij eenvoudig aan te trekken. Schuif uw joy-con eenvoudig in de riem en bevestig deze aan uw been. U kunt het klittenband naar behoefte aanpassen. Tijdens het plezier zal de riem niet verschuiven!

Het is eenvoudig te onderhouden en comfortabel om te dragen. Het zal geen significante hoeveelheid gewicht toevoegen. Zacht, ademend, duurzaam en licht. Het zal je lang goed van pas komen.

Past op benen tot 1,97 ft lang. Het is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Voor het sporten is souplesse belangrijk. Het kan je helpen om je op de bewegingen te concentreren.

Ondersteuning voor klantenservice – Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u problemen heeft met onze goederen. Koop met vertrouwen, want we zullen binnen 24 uur reageren en elk probleem oplossen.