De originele Shantae – Eerste 20 minuten

De originele Shantae – Eerste 20 minuten

Moet je in de originele Shantae-release voor Nintendo Switch duiken? Hoewel dit een ja is, moet u de beelden van Handheld-spelers bekijken, waarin u de eerste 20 minuten kunt bekijken.

Naast het originele spel en de verbeterde Game Boy Advance-modus, hebben spelers ook toegang tot nieuwe functies, zoals save-states, meerdere weergave-opties en een mini-kunstgalerie!

video

Over Shantae

In dit 2D-platformspel bestuur je Shantae, een paarsharige halfgeest, terwijl ze op avontuur gaat om de kwaadaardige piraat Risky Boots te stoppen. Tijdens een inval in het huis van Scuttle Town in Shantae, heeft Risky de vitale stoommachine gestolen en als bewaker van de stad is het aan Shantae om deze terug te krijgen.

Ervaar spannende actie, een origineel verhaal en 2D-platformgameplay, allemaal tot leven gebracht met levendig geanimeerde graphics. Transformeer met behulp van Shantae’s vormveranderende krachten, vecht tegen vijanden met haar krachtige paardenstaart en ontketen al haar geestmagie om Risky’s vreselijke plan te dwarsbomen!

  • Klassieke 2D-platformactie, voor het eerst beschikbaar in Europa
  • Een originele verhaallijn met een halve geest, piraten en een land in nood. Wat wil je nog meer?
  • Reis door Sequin Land, vecht tegen vijanden en gebruik geniekrachten om de beruchte piraat Risky Boots te verslaan

Shantae komt op 22 april 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 9,99.