De originele Shantae komt op 22 april

De originele Shantae komt op 22 april

De Shantae-franchise van WayForward is niet begonnen op thuisconsoles. In feite de allereerste game in de serie die in 2002 werd uitgebracht voor de Game Boy Color.

Bijna een paar decennia later zijn er nog 4 games in de serie uitgebracht, en alle 4 zijn te vinden op de Nintendo Switch. Het origineel staat niet op de Switch, maar dat gaat veranderen.

Releasedatum bekend

WayForward heeft aangekondigd dat de Shantae-game waarmee het allemaal begon, niet alleen naar de Nintendo Switch komt, maar dat je het op 22 april kunt spelen. Zodra dit gebeurt, is elke afzonderlijke Shantae-game te vinden op de console van Nintendo.

Over Shantae

Shantae komt voor het eerst naar Europa. In dit 2D-platformspel bestuur je Shantae, een halfgeest met paars haar, terwijl ze op avontuur gaat om de kwaadaardige piraat Risky Boots te stoppen. Tijdens een inval in het huis van Scuttle Town in Shantae, heeft Risky de vitale stoommachine gestolen en als bewaker van de stad is het aan Shantae om deze terug te krijgen.

Ervaar spannende actie, een origineel verhaal en 2D-platformgameplay, allemaal tot leven gebracht met levendig geanimeerde graphics. Transformeer met behulp van Shantae’s vormveranderende krachten, vecht tegen vijanden met haar krachtige paardenstaart en ontketen al haar geestmagie om Risky’s vreselijke plan te dwarsbomen!

  • Klassieke 2D-platformactie, voor het eerst beschikbaar in Europa
  • Een originele verhaallijn met een halve geest, piraten en een land in nood. Wat wil je nog meer?
  • Reis door Sequin Land, vecht tegen vijanden en gebruik geniekrachten om de beruchte piraat Risky Boots te verslaan