De Shakedown: Hawaii “Shake-Up” -update is nu beschikbaar

De Shakedown: Hawaii “Shake-Up” -update is nu beschikbaar

Shakedown: Hawaii heeft een grote update gekregen. De “Shake-Up” -update is beschikbaar op pc, Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 3 en Playstation Vita.

De 3DS-versie krijgt ook de update, maar deze komt nog niet uit. Vblank Entertainment zegt dat 3DS-gebruikers “op de hoogte moeten blijven” voor meer informatie daarover binnenkort.

 

DE “SHAKE-UP” UPDATE!

Deze gloednieuwe update is een belangrijke, met een geheel nieuwe moeilijkheidsgraad, nieuwe soorten shakedowns, een snelmenu voor upgrades en nog veel meer. Het brengt ook een lange lijst met kleine aanpassingen en verfijningen die geleidelijk in het spel zijn terechtgekomen sinds de vorige console-update.

De nieuw toegevoegde moeilijkheidsgraad “Normaal” is een nieuwe balans van het spel van boven naar beneden. De originele ervaring blijft beschikbaar als de “Easy” moeilijkheidsgraad (en zal de instelling blijven voor je vorige save games). Omdat het originele spel specifiek ontworpen was om aan het gemakkelijkere einde te zijn, was het logischer om het op deze manier te benoemen in plaats van de nieuwe modus “Hard” te noemen.

De nieuwe normale modus is ontworpen om meer uitdaging te bieden, maar niet om alleen experts te zijn.

Naast de vele andere veranderingen biedt de extra moeilijkheidsgraad nieuwe en meer uitdagende vijandtypen in verhaalmissies, sidequests en shakedowns. Nieuwe kogelvrije en zelfs vuurvaste vijanden zullen verschijnen naarmate het spel vordert, waardoor het gebruik van meer gevarieerde aanvallen nodig is.

Als ze arriveren, werken gewone wapens niet meer en moet je ontwijken, springen, stampen, melee of gooien om ze te verslaan. Proberen om ze met een voertuig uit te schakelen, zal ook niet altijd meer werken, omdat velen je eruit schieten en je dwingen je strijd te voet voort te zetten. Er zijn ook minder gezondheidsdalingen, wat een meer strategische benadering aanmoedigt en je naar meer verkenning leidt. U moet meer aandacht gaan besteden aan waar pick-ups, winkels en automaten zijn, zodat u uw gezondheid kunt aanvullen.

Ik ben ongelooflijk blij met hoe de nieuwe moeilijkheidsgraad is verlopen, vooral als iemand die het spel vaker heeft gespeeld dan ik kan tellen. Het blaast de ervaring een heel nieuw leven in en ik denk zeker dat het een tweede keer spelen de moeite waard maakt.

De metagame voor het bouwen van een imperium is uitgebreid opnieuw in evenwicht gebracht onder de nieuwe moeilijkheidsgraad. Eigenschappen worden op grotere schaal beïnvloed door inflatie, multiplicatoren geven een meer gebalanceerde boost en shakedowns geven hogere beloningen om een ​​bredere aanpak aan te moedigen. Door de algemene veranderingen voelt het veel meer lonend om het eiland te verwerven, en is er meer ruimte voor verschillende strategieën om een ​​optimale speedrun te berekenen. De volgorde waarin je eigendommen ontgrendelt en verwerft, welke typen je als eerste verzamelt, op welke je vermenigvuldigers toepast en wanneer je specifieke missies voltooit – het zal allemaal een drastische invloed hebben op hoe snel (en goedkoop) je de stad kunt domineren. 

Nieuwe shakedowns zijn toegevoegd om enkele van de herhaalde scenario’s te vervangen. Veel van de originele scenario’s zijn ook bijgewerkt met extra lagen gameplay, gevechten of uitdagingen wanneer ze worden gespeeld via de nieuwe moeilijkheidsgraad.

Wat betreft de Arcade-uitdagingen, sommige zijn aangepast en afgestemd, maar ze blijven allemaal een bijzondere moeilijkheid (niet beïnvloed door de moeilijkheidsgraad). Dit zorgt ervoor dat alle inzendingen op het scorebord op een gelijk speelveld staan.

Over Shakedown: Hawaii

Shakedown: Hawaii volgt drie hoofdrolspelers door een 16-bits open wereld. Bouw je eigen “legitieme” bedrijf door missies te voltooien, bedrijven over te nemen, concurrenten te saboteren, land te “herbestemmen” en winkels te vernietigen voor beschermingsgeld.

Verken het eiland te voet, met de auto of per boot. Het is gevuld met arcade-uitdagingen, sidequests, winkels om in te winkelen, huizen om in te breken, burgers om mee om te gaan en geheimen om te ontdekken.

Je begint je avontuur als een bejaarde CEO, die worstelt om de moderne wereld te begrijpen. Online winkelen heeft zijn winkels gedood, zijn taxibedrijf gedeeld en zijn videotheken gestreamd. Om het bedrijf te redden, moet hij de “methoden” van het moderne zakendoen leren en deze gebruiken om zijn rijk weer op te bouwen.

Het hele eiland ligt voor het grijpen … of zou tenminste met het juiste bedrijfsmodel kunnen zijn.

Het zijn zaken vooraan en lichamen achterin … in Shakedown: Hawaii.

Ad