De stem van Amy Rose in de Sonic-serie, gaat ook met pensioen

De stem van Amy Rose in de Sonic-serie, gaat ook met pensioen

Cindy Robinson, de stem van Amy Rose uit de Sonic the Hedgehog-serie, kondigde aan dat ze stopt met de langlopende franchise.

Sonic-stemacteur Roger Craig Smith heeft onlangs aangekondigd dat hij ook gestopt is met het uiten van de stekelige blauwe egel. Fans speculeren momenteel dat er een grote Sonic-opschudding plaatsvindt achter de schermen bij SEGA.

En ook het 30-jarig jubileum van Sonic the Hedgehog vindt dit jaar plaats. We vragen ons af wat er zal gebeuren om dit te vieren in het licht van alles wat er gebeurt.

Over Amy Rose

Amy Rose is de zelfbenoemde vriendin van Sonic the Hedgehog, de beste vriend van Cream the Rabbit, en de tetartagonist in de videogameserie Sonic the Hedgehog. Sinds ze Sonic op Little Planet heeft ontmoet, is Amy zijn vriend geworden en, nadat hij haar van Metal Sonic heeft gered, is ze zijn “vriendin” geworden.

Ze hanteert de Piko Piko Hammer, een krachtig slagwapen dat ze gebruikt met ongeëvenaarde vaardigheden en nooit zonder het huis verlaat.

Amy is een opgewekt, maar ietwat grillig meisje, met een positieve instelling en grenzeloze energie. Ze heeft echter een eng humeur en haar verliefdheid op Sonic maakt haar kortzichtig en een beetje obsessief over hem, omdat ze hem sinds haar ontmoeting overal heeft gevolgd. Niettemin heeft ze een zuiver hart en laat zich door niets tegenhouden.