De Super Dungeon Maker-update van oktober 2023: filmset, zoveel ik-thema’s en meer

De Super Dungeon Maker-update van oktober 2023: filmset, zoveel ik-thema’s en meer

Samenvatting:

De Super Dungeon Maker-update van oktober 2023 introduceert spannende nieuwe thema’s, waaronder Filmset en So Many Me, naast de Hall of Fame en diverse verbeteringen. Bekijk dit uitgebreide overzicht om op de hoogte te blijven van de nieuwste functies en verbeteringen.


Update van oktober 2023

De Super Dungeon Maker-community bruist van opwinding nu de game in oktober 2023 weer een substantiële update krijgt. Deze update brengt nieuwe content, waaronder twee nieuwe kerkerthema’s, Filmset en So Many Me, en verschillende andere opmerkelijke veranderingen. Ga met ons mee terwijl we ingaan op de details van wat er nieuw is, wat er is veranderd en de bugfixes die bij de nieuwste Super Dungeon Maker-update horen.

Nieuwe kerkerthema’s

Filmsetthema

Het Filmset-thema neemt spelers mee naar de wereld van licht, camera en actie. De unieke vloer, een podium dat alle andere lichten uitdoet en de speler in de schijnwerpers zet, voegt een dramatisch tintje toe aan je kerkercreaties. Of je nu een spannend avontuur of een mysterieus labyrint bedenkt, het Filmset-thema voegt een filmische flair toe.

Zoveel ik-thema

Bereid je voor op de uitdaging van het So Many Me-thema, waar een giftige mist op de loer ligt. Deze mist richt schade aan als je er doorheen loopt of in staat, waardoor een laagje strategie en spanning aan je kerkers wordt toegevoegd. Het is een thema dat je creativiteit en de veerkracht van avonturiers die binnen durven te treden op de proef stelt.

De Eregalerij

In het hart van het dorpscentrum vinden spelers nu de Hall of Fame. Deze toevoeging eert de meest uitzonderlijke kerkermakers en laat hun opmerkelijke ontwerpen voor iedereen zien. Het is een bewijs van de creativiteit en vaardigheid binnen de Super Dungeon Maker-gemeenschap.

Creatieve hulpmiddelen

De update introduceert ook een belangrijke verandering in de creatieve toolkit. Het gereedschap Emmer vullen is vervangen door een rechthoekgereedschap voor de tegelmodus. Deze nieuwe tool biedt meer precisie en controle bij het maken van je kerkers, waardoor je met nog meer details kunt ontwerpen.

Verbeterd systeem voor ongedaan maken

Een van de meest welkome veranderingen is het herwerkte Undo-systeem. Het is nu stabieler en voorkomt het frustrerende optreden van kapotte kamers of voorwerpen. Deze verbetering verbetert de algehele gebruikerservaring en moedigt experimenten in kerkerontwerp aan.

Bugfixes:

De update van oktober 2023 verhelpt ook verschillende vervelende bugs waar spelers last van hebben. Deze oplossingen omvatten:

– Het bord voor de geheime grot van Fink met een tijdelijke tekst.

– Problemen met het correct verwijderen van Player Dungeons.

– Spelerkerkers verschijnen in sommige gevallen meerdere keren.

– Online kerkers worden soms leeg geladen.

– De contouren van de kamer breken soms.

– Aanzienlijke prestatieverbeteringen voor kerkers met veel kamers, waardoor een soepelere spelervaring voor alle spelers wordt gegarandeerd.

Conclusie

Concluderend: de Super Dungeon Maker-update van oktober 2023 blaast het creatieve proces voor spelers nieuw leven in. Met de introductie van Filmset- en So Many Me-thema’s, de Hall of Fame en verbeterde creatieve tools hebben spelers meer mogelijkheden dan ooit om boeiende en uitdagende kerkers te maken. Het verbeterde Undo-systeem en bugfixes dragen verder bij aan een naadloze en plezierige ervaring. Duik in deze update, laat je fantasie de vrije loop en blijf fantastische kerkers bouwen in de wereld van Super Dungeon Maker.

Veelgestelde vragen:
  • 1. Vraag: Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe Filmset- en So Many Me-thema’s in Super Dungeon Maker?
    • A: Om toegang te krijgen tot de nieuwe thema’s, update je gewoon je spel naar de nieuwste versie. Zodra ze zijn bijgewerkt, zijn deze thema’s beschikbaar in uw creatieve toolkit.
  • 2. Vraag: Wat is de Hall of Fame-functie en hoe werkt deze?
    • A: De Hall of Fame is een showcase van uitzonderlijke kerkers die door spelers zijn gemaakt. Om te worden weergegeven, moet je kerker erkenning krijgen van de Super Dungeon Maker-community en een plek verdienen in deze prestigieuze hal.
  • 3. Vraag: Kunt u de wijzigingen in de creatieve gereedschappen, zoals het gereedschap Rechthoek, uitleggen?
    • A: Het gereedschap Rechthoek vervangt het gereedschap Emmer vullen in de tegelmodus, waardoor je nauwkeurigere controle krijgt over het ontwerp van je kerker. Gebruik het om eenvoudig tegels te plaatsen en ingewikkelde patronen te creëren.
  • 4. Vraag: Welke verbeteringen zijn er aangebracht aan het Undo-systeem?
    • A: Het Undo-systeem is herwerkt om stabiliteit te garanderen en problemen zoals kapotte kamers of objecten te voorkomen. U kunt nu met vertrouwen experimenteren, in de wetenschap dat uw wijzigingen niet tot onverwachte problemen zullen leiden.
  • 5. Vraag: Zijn er specifieke bugfixes waar spelers rekening mee moeten houden in de update van oktober 2023?
    • A: Ja, de update verhelpt verschillende bugs, waaronder tijdelijke tekst op borden, problemen met het verwijderen van Player Dungeon en prestatieverbeteringen voor kerkers met veel kamers. Deze oplossingen verbeteren de algehele gameplay-ervaring.