De vier nieuwe SNES- en NES-games zijn beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

De vier nieuwe SNES- en NES-games zijn beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden

Retro gaming-fans zijn blij!

Degenen onder u die een Nintendo Switch en een online lidmaatschap hebben, hebben vier nieuwe Super Nintendo- en Nintendo Entertainment System-games beschikbaar.

De vier games die nu beschikbaar zijn via de app op het Nintendo Switch-startscherm zijn Pop’n TwinBee, Smash Tennis, Shadow of the Ninja en tot slot Eliminator Boat Duel. Veel plezier!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Super NES

Pop’n TwinBee

De zesde game in de TwinBee-serie, deze verticaal scrollende shooter speelt zich af in een schattige poppy-setting. TwinBee en WinBee horen dat de grote Dr. Murdock zijn verstand heeft verloren, dus vertrokken ze om hem terug te brengen naar zijn normale zelf. Deze game is oorspronkelijk uitgebracht in Japan en Europa in 1993, maar dit is de eerste release in de VS

Smash Tennis

In Smash Tennis zijn de bedieningselementen misschien eenvoudig, maar er is voldoende ruimte voor vaardigheden! Met sterke shots, zwakke shots, lobs en acht verschillende soorten tennisbanen kun je allerlei benaderingen ontwikkelen en de diepe strategieën van tennis ontgrendelen. Deze game is oorspronkelijk uitgebracht in Japan in 1993 en Europa in 1994, maar dit is de eerste release in de VS

NES

Schaduw van de Ninja

Te midden van wanorde en onderdrukking, staan ​​twee schaduwstrijders op tot de roep van de mensen om hulp. Kies ervoor om als een van de twee ninjamasters van de Iga-clan te spelen terwijl ze vijandige frontlinies infiltreren. Beheers stealth-tactieken terwijl je extra wapens en power-ups verwerft om een ​​slechte keizer omver te werpen en zijn slechte rijk te vernietigen, solo of met een vriend.

Eliminator Boat Duel

Kruip achter het stuur van een van de snelste machines op het water om in dit power-racespel bootladingen in-game geld te verdienen. Bestuurders verdienen duizenden dollars om te concurreren en u zult uw winst gebruiken om uw boot te repareren en te upgraden om uw concurrentievoordeel tot het uiterste te vergroten. Een beetje agressie gaat een lange weg – probeer niet zelf te zinken, of je zwemt terug naar droog land.