Dead By Daylight – A Binding Of Kin – Chapter Trailers

Dead By Daylight – A Binding Of Kin – Chapter Trailers

Behaviour Interactive onthulde A Binding Of Kin, het volgende hoofdstuk van Dead By Daylight dat een nieuwe moordenaar en overlevende aan het spel toevoegt.

Maak kennis met de tweeling

De nieuwe moordenaars zijn The Twins, en zullen in het nieuwe hoofdstuk samen met een nieuwe overlevende genaamd Élodie Rakoto worden geïntroduceerd. Een releasedatum voor het hoofdstuk moet nog worden bevestigd, hoewel we dit vrij snel verwachten.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over A Binding Of Kin

A Binding of Kin is het volgende hoofdstuk in Dead by Daylight. De nieuwe Killer komt als een paar: The Twins – Charlotte en Victor Deshayes – vormden een emotionele band als geen ander. Na een leven van ontberingen en lijden heeft The Entity hun liefde voor elkaar verdraaid tot iets echt angstaanjagends.

De nieuwe Survivor is Élodie Rakoto. Sluw, slim en vastberaden, Élodie bracht haar leven door met het proberen het mysterie van de verdwijning van haar ouders te achterhalen. Verdrietig en schuldig, wendde ze zich tot het occulte om de antwoorden te vinden waarnaar ze op zoek was.

Over Dead By Deaylight

Heb je ooit willen spelen als een van de personages uit je favoriete horrorfilms? Dead by Daylight is een 1v4-multiplayer-game waarin je kunt kiezen tussen het spelen van een niet te stoppen Killer en een van de vier Survivors die een gruwelijk einde proberen te ontwijken. Deze editie bevat 9 moordenaars en 10 overlevenden om uit te kiezen en 3 cosmetische pakketten.

SAMEN OVERLEVEN … OF NIET

Overlevenden kunnen samenwerken met de anderen of egoïstisch zijn. Uw overlevingskans hangt af van het feit of u als team samenwerkt of alleen. Ben jij in staat om de Killer te slim af te zijn en te ontsnappen aan hun Killing Ground?

EEN FEEST VOOR KILLERS

Dead by Daylight trekt uit alle hoeken van de horrorwereld. Als moordenaar kun je alles spelen, van een krachtige slasher tot angstaanjagende paranormale entiteiten. Maak uzelf vertrouwd met uw moordgronden en beheers de unieke kracht van elke moordenaar om uw slachtoffers te kunnen jagen, vangen en opofferen. In dit dodelijke kat- en muisspel kun je ook kennismaken met enkele van de meest iconische Killers en Survivors uit horrorfranchises.

DIEPER EN DIEPER

Elke Killer en Survivor heeft zijn eigen diepgaande voortgangssysteem en tal van unlockables die kunnen worden aangepast aan je eigen persoonlijke strategie. Ervaring, vaardigheden en begrip van de omgeving zijn essentieel om de moordenaar te kunnen jagen of te slim af te zijn.

ECHTE MENSEN, ECHTE ANGST

De unieke levels en echte menselijke reacties op pure horror maken van elke spelsessie een onverwacht scenario. Je zult nooit kunnen zeggen hoe het zal aflopen. Sfeer, muziek en huiveringwekkende omgevingen vormen samen een angstaanjagende ervaring. Als je genoeg tijd hebt, kun je zelfs ontdekken wat er in The Fog schuilgaat.