Dead By Daylight – Cross-Play en Cross-Friends features

Dead By Daylight – Cross-Play en Cross-Friends features

Behaviour Interactive heeft enkele nieuwe platformonafhankelijke functies gelanceerd voor Dead By Daylight op zowel consoles als pc.

De twee nieuwe functies zijn Cross-Play en Cross-Friends, waarmee spelers met anderen op verschillende platforms kunnen spelen en respectievelijk vriendenlijsten op verschillende platforms kunnen maken. Deze functies zijn ingeschakeld voor Switch, Playstation, Xbox en pc.

Cross Play

Behaviour heeft Cross-Play geïmplementeerd op PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Dit volgt op een jaar van onderzoek, interviews, data-analyse en de succesvolle implementatie van Cross-Play op Steam en Windows Store. Spelers op console en pc zullen nu samen beproevingen ondergaan die zeker nieuwe meta’s naar Dead by Daylight zullen brengen.

Kruisvrienden

De mogelijkheid om met vrienden van alle platforms te spelen, was een functie waar de community veel om vroeg. Cross-Friends zal met deze release ook beschikbaar worden gesteld. Eindelijk kunnen spelers nu een vriendenlijst maken die platformonafhankelijk is en genieten van een ongekende multiplayer-ervaring in hun favoriete multiplayer horrorspel.

Het Dead by Daylight-team werkte nauw samen met de platformeigenaren om dit mogelijk te maken. Na vier jaar, miljoenen spelers en talloze wedstrijden en jump scares, springt Dead by Daylight de toekomst in om zowel de stijgende getijden van industrienormen als de wensen van zijn spelers te ontmoeten en te overtreffen. Dead by Daylight, dat altijd een plek is geweest waar alle horror leeft, is niet alleen een blijvertje, het evolueert ook.

Over Dead by Daylight

Dead by Daylight heeft meer dan 25 miljoen spelers over de hele wereld en op alle platforms. Op een willekeurige dag stappen een miljoen spelers de mist in, of het nu op pc, console of mobiel is. Sinds de release in 2016 is de multiplayer-game een plek geworden waar klassieke cult-horror overleeft en bloeit, nadat hij legendes uit tv, film en videogames heeft verwelkomd. Het team brengt regelmatig nieuwe inhoud uit in de vorm van hoofdstukken, archiefstukken en regelmatige updates over de levenskwaliteit.