Dead by Daylight – Hellraiser trailer

Dead by Daylight – Hellraiser trailer

Ondersteuning voor Dead By Daylight gaat door, zonder tekenen dat het stopt. Deze maand is het 2 jaar dat de game beschikbaar is op de Nintendo Switch.

Natuurlijk staat de game bekend om het uitbrengen van content met beroemde horrorfranchises zoals Halloween, A Nightmare On Elm Street, Saw, Resident Evil en meer. Nou, er is er weer een aangekomen.

video
play-rounded-fill

Over Hellraiser in Dead by Daylight

Hellraiser is deze keer de horrorfranchise, inclusief Pinhead als de moordenaar.

Een van de meest gestoorde moordenaars van horror is aangekomen in de Mist. En hij bracht zijn eigen haken mee.

Demon voor sommigen, engel voor anderen, de nieuwe moordenaar is Pinhead: leider van een extra-dimensionale groep wezens die bekend staat als de Cenobites. Toegewijd aan het verkennen van de verste regionen van ervaring door middel van de grenzeloze sensatie van plezier en pijn, gebruikt Pinhead haken en kettingen om zijn slachtoffers aan te vallen, waarbij hij hun vlees en zielen verscheurt in het proces. Toen de puzzeldoos die bekend staat als de Lament Configuration – een sleutel tot Pinhead’s dimensie – werd ontdekt en geopend in The Entity’s Realm, arriveerde hij, klaar om zoet lijden te schenken aan iedereen die zijn pad kruiste.

Het Hellraiser-hoofdstuk is nu beschikbaar in Dead by Daylight. Koop het om de exclusieve Lament Configuration-charme te ontgrendelen.

Over Dead by Daylight

Dead by Daylight is een actie-/horrorgame voor meerdere spelers waarin de ene speler de rol van een meedogenloze moordenaar op zich neemt en de andere vier spelers als Survivors. Als moordenaar is het je doel om zoveel mogelijk overlevenden op te offeren. Als Survivors is je doel om samen te werken om te ontsnappen, te ontsnappen en vooral om in leven te blijven.

Ad