Dead By Daylight komt 24 September

Dead By Daylight komt 24 September

Goed nieuws voor survival horror fans als de gruwelijke Dead by Daylight is Nintendo Switch gebonden op 24 september.

Het nieuws werd bevestigd op het Nintendo of America Twitter-account, zoals hierboven te zien was. De game is populair gebleken op Twitch, dus als je niet zeker weet of deze game iets voor jou is, bekijk dan wat livestreams om een gevoel te krijgen voor het bloedige spel!

Over Dead By Daylight

De dood is geen ontsnapping.

Ooit gewenst om te spelen als een van de personages uit je favoriete horrorfilms? Dead by Daylight is een 1v4-game voor meerdere spelers waarmee je kunt kiezen tussen het spelen van een onhoudbare moordenaar en een van de vier overlevenden die een gruwelijke dood proberen te ontwijken. Deze editie bevat 9 moordenaars en 10 overlevers om uit te kiezen en 3 cosmetische pakketten.

video
play-rounded-fill

OVERLEEF SAMEN … OF NIET – Overlevenden kunnen samenwerken met de anderen of egoistisch zijn. Je overlevingskans hangt af van of je als een team samenwerkt of alleen. Kun je de moordenaar te slim af zijn en ontsnappen uit hun Killing Ground?

EEN FEEST VOOR MOORDENAARS – Dead by Daylight trekt uit alle hoeken van de horrorwereld. Als een moordenaar kun je alles spelen, van een krachtige slaaf tot angstaanjagende paranormale entiteiten. Maak uzelf vertrouwd met uw dodingsgronden en beheers de unieke kracht van elke Killer om uw slachtoffers te kunnen jagen, vangen en opofferen. Dit dodelijke kat- en muisspel laat je ook een aantal van de meest iconische Killers en Survivors uit horrorfranchises ontmoeten.

DIEPER EN DIEPER – Elke moordenaar en overlevende heeft zijn eigen diep progressiesysteem en veel unlockables die kunnen worden aangepast aan je eigen persoonlijke strategie. Ervaring, vaardigheden en begrip van de omgeving zijn essentieel om de moordenaar te kunnen jagen of te slim af te zijn.

ECHTE MENSEN, ECHTE ANGST – De unieke niveaus en echte menselijke reacties op pure horror maken van elke spelsessie een onverwacht scenario. Je zult nooit kunnen vertellen hoe het zal aflopen. Sfeer, muziek en huiveringwekkende omgevingen combineren zich tot een angstaanjagende ervaring. Als je genoeg tijd hebt, kun je zelfs ontdekken wat zich in The Fog verbergt.

Ad