Dead By Daylight – Pyramid Head

Dead By Daylight – Pyramid Head

Behavior Interactive en Konami hebben officieel de ster onthuld van het volgende nieuwe hoofdstuk dat in juni naar Dead By Daylight komt.

Het nieuwste hoofdstuk van Dead By Daylight voegt de iconische Pyramid Head from Silent Hill toe aan de game. Momenteel beschikbaar via Public Test Build op Steam, hij zal op 16 juni op consoles landen.

video

Over Pyramid Head

BehaviourTM Interactive kondigt nieuw hoofdstuk voor Dead by Daylight aan, gebaseerd op de iconische licentie voor horror-videogames Silent Hill. Een nieuw hoofdstuk bevat opmerkelijke elementen uit de Silent Hill-serie, waaronder de gedenkwaardige moordenaar Pyramid Head, een nieuwe kaart (Midwich Elementary School) en een nieuwe overlevende (Cheryl Mason)

BehaviourTM Interactive en Konami kondigen vandaag met trots de release aan van het nieuwste hoofdstuk van de iconische asymmetrische 4v1-game Dead by DaylightTM: Silent Hill. De iconische franchise van videogames voegt zich bij het rijk van de entiteit en verlegt de grenzen van horror verder, met een nieuwe Silent Hill-geïnspireerde kaart, een angstaanjagend monster en een mysterieuze overlevende.

Midwich Elementary School is het toneel van onuitsprekelijke gruwelen. Elk gevoel van onschuld dat ooit deze zalen markeerde, is verdwenen. In plaats daarvan: bevlekte muren, verroeste kettingen, hangende kadavers en het gevoel dat het vreselijk mis is gegaan.

Pyramid Head, bekend als The Executioner, is een sadistische en meedogenloze moordenaar die gefixeerd is op het uitdelen van straf door middel van pijn. Nooit zonder zijn kolossale grote mes op sleeptouw, is Pyramid Head in de mist gestapt om zijn snode plicht te vervullen.

Cheryl Mason, voorheen bekend als Heather, is de nieuwste overlevende van het Chapter. Nadat ze zichzelf had bevrijd van de religieuze cultus die haar sinds haar geboorte achtervolgde, moet ze nu een eeuwige strijd voeren in het rijk van de Entiteit.

“We zijn zo blij Silent Hill te mogen verwelkomen als hoofdstuk 16 van Dead by Daylight. Silent Hill is zo’n iconische licentie voor videogames en het is echt een eer om het toe te voegen aan onze legendarische reeks horror, ”merkt Mathieu Côté, Game Director op Dead by Daylight en Product Evangelist voor Behavior Interactive op. “We hopen dat spelers net zoveel plezier zullen beleven aan het ontdekken van dit hoofdstuk als aan het maken ervan.”

Dead by Daylight heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen spelers op alle platforms. Op een willekeurige dag stappen een miljoen spelers in de mist, of het nu op pc, consoles of mobiel is. Sinds de release in 2016 is de multiplayer-game een plek geworden waar alle gruwelen leven, met legendes van tv, films en videogames. Het team brengt regelmatig nieuwe inhoud uit in de vorm van hoofdstukken, archiefstukken en regelmatige updates over de kwaliteit van leven.

Ad