Dead by Daylight: Sadako Rising komt op 8 Maart

Dead by Daylight: Sadako Rising komt op 8 Maart

Sadako Rising, het volgende hoofdstuk van Dead by Daylight, wordt uitgebracht op 8 maart 2022 en bevat de nieuwe overlevende Yoichi Asakawa en de nieuwe moordenaar Sadako (of “The Onryo” in-game) uit de Japanse horrorserie Ringu .

Sadako’s “gewelddadige woede manifesteerde zich in een vervloekte dvd die haar toestond om voor de kijkers te verschijnen, hen te vervloeken en hen dood achter te laten, hun trekken verwrongen in een masker van angst”, wat een afwijking is van de reguliere stabby -stabby gameplay.

video
play-rounded-fill

Ringu zal enkele “verrassende” nieuwe gameplay-elementen gebruiken om dit nieuwe aspect van psychologische terreur in de game over te brengen, aldus Dead by Daylight creative director Dave Richard. Ondertussen gaf Reiko Imayasu van Kadokawa Corporation een uitgebreid commentaar op Ringu’s verschijning in Dead by Daylight voor Sadako Rising:

Ik ben extatisch dat deze beroemde Japanse horrorfiguur in de Mist zal verschijnen. Sadako is een vreselijke dame, mooi en elegant, met lang zwart haar en een witte outfit, maar toch trekt ze je mee in haar kalme horror. De ontwikkelaars van Dead by Daylight hebben uitstekend werk geleverd door haar persoonlijkheid in de game uit te beelden. Het wordt zonder twijfel een hoofdstuk als geen ander. Naast de nieuwe Killer Sadako zijn er tal van extra objecten die het universum van Ringu herinneren. Ik hoop dat gamers extatisch zullen zijn om te zien hoe ze in het spel integreren, ondanks hun angst om ze te zien.

Over Dead by Daylight

De dood is geen uitweg.

Heb je ooit als een van je favoriete horrorfilmpersonages willen spelen? Dead by Daylight is een 1v4-multiplayergame waarin je kunt spelen als een onstuitbare Killer of als een van de vier Survivors die een verschrikkelijk einde proberen te vermijden. Er zijn 9 moordenaars en 10 overlevenden om uit te kiezen in deze versie, evenals drie cosmetische pakketten.

SAMEN OVERLEVEN… OF NIET – Overlevenden kunnen ervoor kiezen om samen te werken of egoïstisch te zijn. Of je nu als team samenwerkt of er alleen voor staat, je overlevingskansen zullen verschillen. Ben jij in staat om de moordenaar te slim af te zijn en uit hun Killing Ground te komen?

EEN FEAST FOR KILLERS – Dead by Daylight is een horrorfilm die leent uit alle hoeken van het genre. Als moordenaar kun je optreden als een verschrikkelijke paranormale entiteit tot een sterke slasher. Om je slachtoffers te kunnen zoeken, gevangen te nemen en op te offeren, moet je vertrouwd raken met je moordgebieden en de specifieke vaardigheden van elke moordenaar leren kennen. Naast het ontmoeten van enkele van de meest memorabele Killers and Survivors uit horrorseries, stelt dit gevaarlijke kat-en-muisspel je in staat om enkele van de meest iconische Killers and Survivors uit horrorfranchises te ontmoeten.

DIPER EN DIEPER – Elke Killer en Survivor heeft zijn eigen complexe groeisysteem en een overvloed aan ontgrendelbare items die je kunt aanpassen aan je eigen specifieke aanpak. Om op de moordenaar te jagen of hem te slim af te zijn, heb je veel ervaring, talenten en kennis van de omgeving nodig.

Echte MENSEN, ECHTE ANGST – Elke gamesessie is een onverwachte situatie vanwege de gevarieerde fasen en echte menselijke reacties op pure terreur. Je kunt nooit voorspellen hoe het zal aflopen. Sfeer, muziek en griezelige omgevingen komen samen om een ​​enge ervaring te creëren. Als je jezelf genoeg tijd geeft, kun je misschien ontdekken wat er op de loer ligt in The Fog.

Dead by Daylight is beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia en pc via Steam, Epic Games Store en Windows.