Dead Cells – 3 miljoen verkochte exemplaren – Update Of Plenty aangekondigd

Dead Cells – 3 miljoen verkochte exemplaren – Update Of Plenty aangekondigd

Om Dead Cells te vieren met een totaal van 3 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd op alle platforms, zullen de ontwikkelaars van de game een ‘Update of Plenty’ uitbrengen die verschillende aspecten van het platformavontuur vernieuwt. De update is nu live op pc, maar komt ook “in de komende weken” voor consoles.

video
play-rounded-fill

Dead Cells – update 19

Update 19 brengt veel (nee, veel) kleinere wijzigingen aan het spel aan, waaronder ingrijpende wijzigingen in items en wapens, waarvan er vele volledig zijn herwerkt, verbeterd of verbeterd.

Voorbeelden van deze kleine maar betekenisvolle veranderingen zijn wijzigingen aan kruisbogen, die nu tweehandige wapens zijn (duh) en alleen ‘Survival’, waardoor spelers twee afzonderlijke aanvallen en een genereuze gezondheidspool krijgen. Er is ook een rugzak waarmee je een wapen kunt vasthouden (sorry, je kunt het niet gebruiken als het in de rugzak zit) terwijl je een wapen met twee handen hanteert, zodat je nooit gestraft wordt voor het terugschakelen naar een dubbele wapenbouw.

Bovendien kregen de in-game economie en handelaren een make-over met het verwijderen van goudschalen (de prijs van uitrusting zal nu stijgen met het itemniveau), de prijzen zijn veranderd voor een verscheidenheid aan items en er zijn verschillende veranderingen in de verfijning en breng de kosten voor het opnieuw plaatsen aan. Winkelcategorieën zijn nu op kleur gebaseerd in plaats van op type uitrusting en u krijgt nu een gratis winkelherrol, maar het maakt de te koop aangeboden artikelen duurder, dus doe wat u wilt.

Veranderingen in overvloed

De andere, meer in het oog springende wijzigingen zijn onder meer het verwijderen van rollen uit ++ en S-wapens, maar om te compenseren zijn er meer rollen toegevoegd aan de vroege biomen (heyoooo laat het regenen!), is de vijandelijke schade verminderd en is de uitrusting beschadigd is gestegen. #balans

Ook voor fans die liefdevolle onverbiddelijke dood tegenkwamen in 2BC (twee Boss Cells), heeft de nieuwe update de voortgang van de moeilijkheidsgraad gladgestreken – 0BC (nul Boss Cells) is bijvoorbeeld uitdagender gemaakt om nieuwe spelers te leren meer bewegingen en geef ze de tijd om meer uitrusting / runen te verzamelen voordat ze verder gaan, maar de moeilijkheidscurve is in het algemeen ook aangepast van 0-5BC, dus moeilijkheidspieken zouden (minder) een probleem moeten zijn.

Volledige patch-opmerkingen; https://dead-cells.com/patchnotes#v19.0