Dead Cells – 3,5 miljoen keer verkocht, nieuwe DLC begin 2021

Dead Cells – 3,5 miljoen keer verkocht, nieuwe DLC begin 2021

Motion Twin , ontwikkelaar achter de veelgeprezen Dead Cells, heeft aangekondigd dat ze meer dan 3,5 miljoen exemplaren van de titel hebben verkocht.

Dat is niet alles, want het team heeft aangekondigd dat hun nieuwe DLC voor Dead Cells, getiteld Fatal Falls, begin 2021 uitkomt.

Over Dead Cells – Fatal Falls

Het bevat nog twee nieuwe levels en een baas, plus nieuwe wapens en vijanden om mee te spelen en het kost $ 4,99.

video
play-rounded-fill

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe DLC “Fatal Falls” begin Q1 2021 uitkomt!

Met nog twee nieuwe levels en een baas plus tal van de gebruikelijke nieuwe wapens en vijanden om mee te spelen. $ 4,99 op pc en consoles – binnenkort meer informatie 🙂

Krijg een scherpe en ietwat overbezorgde bondgenoot in de lucht terwijl je door twee nieuwe biomen en een baas vecht! Uitdagende levelontwerpen zullen je dwingen je aanpak te heroverwegen in deze nieuwe mid-game content die is ontworpen om variatie aan je runs toe te voegen en ondersteuning te blijven bieden voor de ontwikkeling van de game.

Dead Cells is gewoon een must om te spelen!

Gebruik je alchemistische vaardigheden om van het eiland te ontsnappen in deze brutaal uitdagende 2D-actieplatformgame zonder checkpoints. U zult uiteindelijk beter worden.

Dead Cells geeft je de controle over een mislukt alchemistisch experiment dat probeert te achterhalen wat er gebeurt op een uitgestrekt, steeds veranderend en schijnbaar vervloekt eiland. Stoere maar eerlijke gevechten, responsieve besturing, uitdagende vijanden, permadeath en natuurlijk de noodpaniekrol om je uit de problemen te halen, zorgen voor een veeleisend, visceraal en cathartisch actiespel.

Ervaar een Roguevania, waarbij je een onderling verbonden wereld, vertakkende paden en ontgrendelbare vaardigheden combineert met de constante adrenaline-pompende dreiging van permadeath. Geen checkpoints. Ofwel overwin je de eindbaas in één keer, of je probeert het opnieuw. U behoudt echter een deel van uw voortgang voor opeenvolgende runs; nieuwe paden die je hebt ontgrendeld, toegang tot nieuwe niveaus, mutaties, vaardigheden en wapens.

Over wapens gesproken, Dead Cells biedt een overvloed aan manieren om je vijanden te verslaan. Een grote variatie aan zwaarden, bogen en natuurlijk spreuken, maar ook zwepen, granaten en torentjes, elk met zijn eigen unieke twist. Bovendien kun je met mutaties en scrolls je personage bij elke run anders bouwen en aanpassen.

Aan het eind van de dag zijn het echter JOUW vaardigheden als speler die er het meest toe doen! Roguelites gaan over het constant aanscherpen van je vaardigheden, totdat wat een onoverkomelijk obstakel was, een wandeling in het park wordt. Geduld, je wordt beter! … uiteindelijk.

Kenmerken:

  • RogueVania: de progressieve verkenning van een onderling verbonden wereld, met de herspeelbaarheid van een rogue-lite en de adrenaline-pompende dreiging van permadeath.
  • 2D Souls-lite Action: taaie maar eerlijke gevechten, de iconische ontwijkingsrol, meer dan 90 wapens en spreuken met unieke gameplay … De meedogenloze actie gecombineerd met de afwezigheid van een vangnet zorgt voor een adrenaline-pompende rit elk elke run.
  • Niet-lineaire progressie: riolering, ossuarium of wallen? Eenmaal ontgrendeld, geven speciale permanente vaardigheden je toegang tot nieuwe paden om je doel te bereiken. Kies het pad dat bij je huidige bouw, je speelstijl of gewoon bij je stemming past.
  • Verkenning: geheime kamers, verborgen passages, charmante landschappen. Neem even de tijd om door de torens te wandelen en adem die frisse zeelucht in te ademen …