Dead Cells 4 tegen 1 verkoopcijfers

Dead Cells 4 tegen 1 verkoopcijfers

De Nintendo Switch is zeer goed ondersteund door indie-ontwikkelaars. Dat in combinatie met het feit dat gamers grote games onderweg kunnen spelen of op tv kunnen spelen, is een perfect recept gebleken.

Dead Cells doet het buitengewoon goed

Videogamesite Destructoid heeft onthuld dat de veelgeprezen Dead Cells een ander indie-succesverhaal is op de Nintendo Switch. De Nintendo Switch-versie van de game heeft de PlayStation 4 zelfs met 4-1 overtroffen, wat een hele prestatie is om te winnen.

Over Dead Cells

Dead Cells geeft je de controle over een mislukt alchemistisch experiment dat probeert te achterhalen wat er gebeurt op een uitgestrekt, steeds veranderend en schijnbaar vervloekt eiland. Moeilijke maar eerlijke gevechten, responsieve besturing, uitdagende vijanden, perma-death en natuurlijk de nood panic roll om je uit de problemen te komen, zorgen voor een veeleisend, visceraal en catharsis actiegame.

video

Ervaar een Roguevania, meng een onderling verbonden wereld, vertakkende paden en ontgrendelbare vaardigheden met de constante adrenaline-pompende dreiging van perma-death. Geen checkpoints. Je overwint de eindbaas in één keer, of je probeert het opnieuw. Je behoudt echter enkele van je vorderingen voor opeenvolgende runs; nieuwe paden die je hebt ontgrendeld, toegang tot nieuwe niveaus, mutaties, vaardigheden en wapens.