Dead Cells – 5 miljoen verkochte exemplaren

Dead Cells – 5 miljoen verkochte exemplaren

Motion Twin en Evil Empire bevestigden dat Dead Cells sinds de release maar liefst 5 miljoen verkochte exemplaren op alle platforms hebben verkocht.

Dat komt in de buurt na de recente mobiele release in China, resulterend in 1 miljoen verkochte exemplaren in “slechts een paar dagen”.

Dead Cells ontstond in 2017 voor het eerst als Early Access-titel voor Steam-gebruikers, voordat ze eindelijk zijn officiële debuut maakten voor Switch en andere systemen in augustus 2018.

video
play-rounded-fill

De Bad Seed DLC gaat mobiel

Neem een ​​pauze van de hectiek van het kasteel en maak een wandeling door een luxueus landschap: Playdigious heeft in samenwerking met Motion Twin en Evil Empire vandaag aangekondigd dat Dead Cells ‘The Bad Seed DLC op 30 maart op mobiele apparaten zal verschijnen. voor $ 3,99 / € 3,99.

Vandaag is ook het nieuws onthuld dat Dead Cells 5 miljoen verkochte eenheden wereldwijd op alle platforms heeft overschreden, inclusief 1 miljoen mobiele eenheden die binnen een paar dagen in China zijn verkocht.

De Bad Seed DLC voor mobiele spelers biedt een nieuwe en alternatieve vroege route voor degenen die hun voeten droog willen houden van de Sewers of die te bang zijn voor de hoogten van de Remparts.

Bad Seed DLC-kenmerken

  • Nieuwe levels om je hoofd in te verliezen – het niet zo vredige Dilapidated Arboretum en het schadelijke Morass of the Banished
  • Nieuwe monsters om aan stukken te scheuren – leer de lokale bevolking kennen, zoals de Jerkshroom en de Yeeter
  • Nieuwe wapens om mee te spelen – trim uitstekende hoofden met de zeisklauw, of laat ze dansen op het geluid van de Rhythm n ‘Bouzouki
  • Nieuwe baas om tegen te vechten – Mama Tick staat te popelen om je te ontmoeten
  • Aangepaste run wordt overwogen voor toekomstige updates.

De veelgeprezen Dead Cells

Winnaar en genomineerde voor tientallen Game of the Year 2018-prijzen, Dead Cells is een veelgeprezen roguelite metroidvania-actieplatformgame die zich afspeelt in een onvoorspelbaar kasteel vol duistere geheimen, game-wisselende items en hordes dodelijke beesten.

Spelers staan ​​voor moeilijke beslissingen over risico’s en beloningen en bouwen hun uitrusting op uit een ongelooflijk divers arsenaal aan wapens en vaardigheden in de hoop de alomtegenwoordige dreiging van permadeath van het kasteel te ontwijken. Een gestage reeks updates na de lancering over feedback van fans heeft Dead Cells geëvolueerd, waardoor het actiegerichte avontuur even verrassend als lonend is gebleven.