Dead Cells – Barrels o’ Fun Update later deze Zomer

Dead Cells – Barrels o’ Fun Update later deze Zomer

De ontwikkelaars Motion Twin en Evil Empire hebben de lanceringsdatum bevestigd voor Dead Cells ‘nieuwste update Barrels o’ Fun op Nintendo Switch.

De update heet “Barrels o’ Fun “en voegt een nieuw gebied toe met nieuwe vijanden en wapens genaamd The Derelict Distillery. De update is momenteel live op pc’s en zal naar verwachting later deze zomer op de consoles verschijnen.

Barrels o’ Fun

video
play-rounded-fill

Nieuw bioom

Het nieuwe bioom heet The Derelict Distillery en net als bij alle andere levels in Dead Cells wilden we er een aparte sfeer aan geven. Verwacht dus ladingen oude kapotte vaten en flessen, pijpen die stoom afblazen, cool uitziende metalen containers op de achtergrond – dat soort dingen. Er zitten ook een paar tonnen rond waar je op een aantal manieren mee kunt omgaan, sommige zijn onschadelijk en andere zijn behoorlijk wat gevaarlijker …

Nieuwe vijanden

Wat is een nieuw niveau zonder nieuwe vijanden? Niets, dus je zult een paar enorme jongens vinden die behoorlijk grote explosieve vaten recht in je gezicht gooien, of als je te dichtbij komt, slaan ze gewoon een vat op de grond en springen ze weg, zodat jij de explosie kunt opvangen. / p>

Je zult ook te maken krijgen met een stiekeme mimic die zich verstopt tussen de gewone tonnen in de gangen. Ze zijn niet de zwaarste menigte die er is, maar ze hebben een behoorlijk verwoestende zelfvernietiging die je kan betrappen als je niet oppast. Ze zijn ook behoorlijk snel, dus ze kunnen en zullen je achterna zitten.

Nieuwe wapens

Nu op de wapens, en we dachten dat als vijanden tonnen naar je kunnen slingeren, je wat recht terug moet kunnen gooien, toch? Daarom introduceren we de barrel launcher: een bazooka-achtig wapen dat stuiterende exploderende vaten afvuurt, wat kunnen we nog meer zeggen?

Nadat in onze laatste update schokschade was aangekomen, moesten we een val toevoegen die ook schokschade kan veroorzaken, dus hebben we de teslarol gemaakt. Handig om schade toe te brengen aan grote groepen vijanden, gooi het neer wanneer je een beetje controle over het publiek nodig hebt – en dat is vrijwel altijd als we eerlijk zijn!

Explosieve vaten en breekbare muren

Explosieve vaten zijn niet alleen beperkt tot de barrel launcher en vijandelijke vaardigheden. Je vindt ze verspreid over de distilleerderij, en als je het goed doet, kun je ze in je voordeel gebruiken. Pas echter op, want vijandelijke aanvallen hebben ook invloed op hen, dus u moet op uw hoede zijn. Sommige secties in mini-platformstijl worden ook in het level gegooid. Ja, er zijn veel explosies in dit bioom …

Gehele nieuwe soundtrack

Naast nieuwe gameplay-inhoud is er ook een geheel nieuwe soundtrack beschikbaar. De klassieke Dead Cells-nummers zijn door Yoann herwerkt in de stijl van chiptune / 8-bit muziek, dus zorg ervoor dat je geniet van een paar runs in retrostijl!

Ad