Dead Cells – Enter the Panchaku vertraagd op consoles

Dead Cells – Enter the Panchaku vertraagd op consoles

Motion Twin zei dat Enter the Panchaku, de volgende update voor Dead Cells, pas “ten minste over nog een week” uitkomt vanwege problemen met het certificeringsproces. De update kwam eerder deze maand uit op pc-platforms, maar helaas zullen alle consoleplatforms worden beïnvloed door de vertraging.

video
play-rounded-fill

Enter the Panchaku

Enter the Panchaku is de volgende grote update voor Dead Cells. Het voegt een nieuw wapen toe, de Panchaku genaamd, evenals content van Soul Knight die al beschikbaar was in mobiele versies van de game, meer manieren om te spelen en een aantal fixes en balances voor de manier waarop de game werkt. Hier zijn de volledige patch-opmerkingen; https://dead-cells.com/patchnotes/30

Over Dead Cells

Ontdek wat de actiegame van het jaar 2018 is en gebruik je verstand, wapens en spreuken om van een eiland te komen dat steeds verandert in dit kleurrijke avontuur boordevol actie.

Verken een enorm eiland dat altijd verandert en vol geheimen, verschillende paden en taaie vijanden zit. Met zijdezachte besturing, snelle gevechten en een onmiskenbaar leuk spelgevoel, wordt elke run steeds verslavender naarmate je permanente upgrades ontgrendelt. Naarmate je meer leert over de mensen en geschiedenis van het eiland, kun je de moeilijkheidsgraad wijzigen om de juiste uitdaging voor je te vinden.

RogueVania – nog maar één run!

Dead Cells is een actie-avonturenspel waarin je een eiland verkent en probeert niet dood te gaan, zodat je het spel in één keer kunt voltooien. Elke keer dat je sterft, verandert het eiland, dus elke run is anders.

Maar maak je geen zorgen, elke keer dat je sterft, krijg je middelen waarmee je permanente upgrades kunt ontgrendelen die je sterker maken, toegang geven tot meer wapens of items en je zelfs nieuwe niveaus en paden laten zien om te verkennen!

Hoe meer je rondkijkt, hoe meer je leert over de legendes en geschiedenis van het eiland en hoe de plaag die het teistert daar is terechtgekomen.

De besturing is zijdezacht en de gevechten zijn geweldig…

Dead Cells heeft de lat hoger gelegd voor hoe een 2D-actieplatformgame zou moeten aanvoelen. De game is leuk om te spelen zodra je de controller oppakt.

Dit, samen met het feit dat wapens veranderen terwijl je speelt en er veel vijanden zijn om te leren, betekent dat je altijd plezier zult hebben terwijl je over het eiland beweegt, vecht en rondkijkt.

Met meer dan 130 verschillende combinaties, van dodelijk (zwaarden, bijlen, speren en bogen) tot dwaas (schoppen, tentakels, braadpannen en opblaasbare deuren), vindt iedereen een constructie die bij hem past.

Aanpasbare instellingen voor moeilijkheidsgraad:

We hebben ook gehoord dat veel mensen niet de tijd hebben om honderden uren te besteden aan het beheersen van een enkele game, dus hebben we verschillende manieren bedacht om te spelen en te genieten van het juiste niveau van uitdaging voor jou.

Vanuit de aangepaste modus, waar je je wapens, vijanden en andere dingen kunt kiezen. Naar de nieuwe aspecten, die je coole bonussen geven die goed werken met je favoriete manier om het spel te spelen en je het laten afmaken.

Natuurlijk zijn er nog genoeg uitdagingen voor degenen die de handschoenen willen uittrekken en tot het einde willen vechten.

Een wereld vol dingen om te zien:

Elk pad dat je neemt, leidt je door een reeks verschillende niveaus, elk met zijn eigen vijanden, levelontwerp en geheimen om te vinden. Eén pad voert je bijvoorbeeld door de vuile gangen van een middeleeuwse gevangenis, de prachtige zonsondergang vanaf de wallen of de griezelige beslotenheid van een oud kerkhof.

Als je voor het eerst begint met verkennen, lijkt het misschien moeilijk om uit het eerste niveau te komen. Maar je zult het snel onder de knie krijgen, en bijna elke keer dat je speelt, vind je iets nieuws dat je zal helpen bij je zoektocht.

Omdat er zoveel te zien is, zal het moeilijk zijn om jezelf ervan te weerhouden te zeggen: “Nog één keer rennen!”