Dead Cells – Fatal Falls – Animated Trailer

Dead Cells – Fatal Falls – Animated Trailer

Motion Twin en Evil Empire hebben de Fatal Falls DLC voor Dead Cells op Nintendo Switch gelanceerd.

De tweede betaalde DLC voor de bekroonde roguelike voegt een heleboel nieuwe inhoud toe waar spelers van kunnen genieten, waaronder nieuwe gebieden, bazen, items en meer. Bovendien worden de prijzen voor de game over alle platforms verlaagd, waarbij de Switch een Dead Cells: The Fatal Seed-bundel ontvangt die zowel betaalde DLC’s als alle gratis updates bevat.

video

Dead Cells – Fatal Falls

Motion Twin en Evil Empire hebben aangekondigd dat de verwachte Fatal Falls DLC nu live is op pc en consoles, naast een gelikte nieuwe geanimeerde trailer met de verschillende vijanden, biomen en onvermijdelijke sterfgevallen die fans kunnen verwachten in de nieuwe DLC ($ 4,99). Fatal Falls DLC is de 22e grote update van de bekroonde Dead Cells en pas de tweede betaalde DLC sinds het eerste Early Access-debuut van de game in 2017.

Bovendien worden vanaf vandaag de prijzen op alle platforms verlaagd. De prijzen en exacte verkoopdata variëren, dus fans moeten vanaf vandaag en deze week naar hun favoriete platformwinkel gaan voor deals.

De nieuwste bundel, Dead Cells: The Fatal Seed Bundle is vandaag beschikbaar voor fans op Nintendo Switch ($ 19,99 / 19,99 €). De inhoud van de bundel bevat alle eerdere 20 gratis game-updates plus de twee betaalde DLC’s, The Bad Seed en Fatal Falls (normaal geprijsd $ 4,99 / 4,99 € elk).

Extra aanbiedingen zijn onder meer: ​​

  • De allereerste 50 procent korting op het basisspel ($ 12,49 / € 12,49) is een geweldige deal voor fans die het voor de eerste keer willen bekijken
  • 33 procent korting op Dead Cells: The Fatal Seed Bundle ($ 19,99 / 19,99 €) voor diegenen die er alles aan willen doen
  • 30 procent korting op The Bad Seed DLC – nooit eerder verdisconteerd – ($ 3,49 / 3,49 €)
Ad