Dead Cells – Fatal Falls DLC – 26 januari 2021

Dead Cells – Fatal Falls DLC – 26 januari 2021

De ontwikkelaars Motion Twin en Evil Empire hebben de releasedatum aangekondigd van de Fatal Falls DLC voor Dead Cells. Oh jongen, hier gaan we weer … (goed btw)

Net als bij eerdere DLC-content, voegt Fatal Falls nieuwe gebieden, nieuwe wapens / items en een nieuwe baas toe waar spelers van kunnen genieten.

Het wordt op 26 januari uitgebracht voor de Nintendo Switch-versie van Dead Cells en andere platforms.

Bovendien werd bevestigd dat de Dead Cells Malaise-update, die in december 2020 voor pc is uitgebracht, in februari 2021 op de consoles zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Over Fatal Falls

De downloadbare content van Fatal Falls introduceert een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe content voor fans, waaronder twee nieuwe mid-game biomen, een geweldige nieuwe baas en een hele reeks nieuwe wapens en items.

De gameplay-onthullende trailer die is uitgebracht, toont nieuwe biomen The Fractured Shrines en The Undying Shores, evenals een chagrijnige nieuwe baas – The Scarecrow, die bestaande fans misschien herkennen als de Royal Gardener die fout is gegaan met Malaise.

De twee nieuwe biomen lopen parallel met de Stilt Village-, Clock Tower- en Time Keeper-gebieden en zijn bedoeld als alternatieve paden om je mid-game runs op te fleuren. Langs de nieuwe paden kunnen fans een moorddadig huisdierenzwaard verwachten (waarom niet?) En nieuwe, enigszins psychotische vijanden zoals de Myopic Crow, de Clumsy Swordsman, de Compulsive Gravedigger en nog veel meer (acht in totaal) met als hoogtepunt de eindbaas, The Vogelverschrikker (wil misschien die exploderende paddenstoelen in de gaten houden als je hem tegenkomt).

En wat is een update zonder nieuwe wapens?

Fatal Falls nieuw maniakaal zwaard (hadden we al gezegd dat het vliegt?) is ontworpen om Brutality-spelers een echte tegenhanger te maken van de Great Owl en Mushroom Boi. Zeisen, ongetwijfeld een van de meer iconische wapens die er zijn, zijn ook toegevoegd – ze voelen zich aangetrokken tot vijanden en zullen je een beetje volgen. Er zijn in totaal zeven nieuwe wapens gearriveerd: Lightning Rods, Ferryman’s Lantern, Scarecrow’s Sickles, Iron Staff, Snake Fangs, Serenade en Cocoon.

Elk zal je helpen op verschillende gebieden van de twee nieuwe biomen. En omdat we willen dat je je goed voelt EN er goed uitziet, zijn er in totaal ook 10 nieuwe outfits aan de update toegevoegd.

Pre-order bundels

Om de release van downloadbare content te vieren, hebben de ontwikkelaars ook pre-orders gelanceerd voor een nieuw aangekondigde bundel en hebben ze vanaf eind januari prijzen verlaagd op alle platforms (datums variëren enigszins per platform, dus fans moeten vanaf januari hun favoriete platformwinkel bekijken. 26 voor details over de kortingsperiode van 10 dagen).

Een pre-orderkorting van 33 procent is nu beschikbaar voor de nieuwste bundel, “Dead Cells: The Fatal Seed Bundle” voor fans op Switch ($ 19,99 / € 19,99). De zoete af-bundel zal vanaf 26 januari ook te koop zijn voor 33 procent korting op alle platforms (verkoopdatums zullen per platform enigszins variëren) voor $ 19,99 / € 19,99. Inhoud van de bundel bevat alle vorige 20 gratis game-updates plus de twee betaalde downloadbare inhoud, “The Bad Seed” en “Fatal Falls” (regelmatig geprijsd $ 4,99 / € 4,99 elk).

Voor geïnteresseerde nieuwkomers en veteranen van Dead Cells kondigden de ontwikkelaars ook verschillende extra kortingen aan, van 26 januari tot half februari. Specifieke datums voor deze deals zullen per platform enigszins verschillen, dus zorg ervoor dat u uw favoriete digitale platform controleert voor de precieze details:

  • De allereerste 50 procent korting op het basisspel ($ 12,49 / € 12,49) is een geweldige deal voor fans die het voor de eerste keer willen proberen.
  • 33 procent korting op “Dead Cells: The Fatal Seed Bundle” ($ 19,99 / € 19,99) voor diegenen die er alles aan willen doen.
  • 30 procent korting op downloadbare content van “The Bad Seed” – nooit eerder verdisconteerd ($ 3,49 / € 3,49).

Zal ik Dead Cells ooit volledig uitspelen … vooral gezien ik hem heb op zowel Nintendo Switch als Xbox Series X …

Image credits (header); Gameslaught