Dead Cells komt naar Brawlout in 2.0 aan het einde van maart

Dead Cells komt naar Brawlout in 2.0 aan het einde van maart

Angry Mob Games voegt de hoofdloze protagonist van het populaire spel Dead Cells toe als een speelbaar personage in Brawlout zoals beloofd!

Deze nieuwe Brawlout Dead Cells-update is maanden geleden aangekondigd en zal binnenkort tegen het einde van maart op Switch uitkomen. De patch is al ter beoordeling ingediend en wacht nu op goedkeuring.

Op een tweet, Dead Cells terzijde, zal de update onder meer nieuwe online lobby’s en singleplayer-trials opleveren.

video
play-rounded-fill

Over Brawlout

Brawlout pakt een stoot met bank en online speelmodi, waarbij platformjager mechanica en traditionele vechtgameplay worden samengevoegd tot een stijlvolle en vloeiende strijd royale.

Eerder dan trage verdedigende gevechten, Brawlout gaat helemaal uit met de razendsnelle aerobatics waar platformvechters bekend om staan.

Door de balans te vinden tussen de groeiende competitieve scène en de wortels van de game van het genre, hoopt Brawlout tegemoet te komen aan de veteraan platformjager, de casual fan en de nieuwkomer die hun doel willen bereiken.

Elk personage in Brawlout heeft zijn eigen unieke speelstijl, gericht op specifieke karakterarchetypen die te zien zijn in andere vechters. Of je nu een die-hard grappler of een rushdown-duivel bent, er is een jager voor je in Brawlout.

Er zijn momenteel zes originele personages en twee populaire indie-personages om uit te kiezen die verschillende speelstijlen mogelijk maken. Behalve cosmetische skins heeft elk origineel Brawlout-personage drie varianten: alternatieve versies van het personage met verschillende statistieken, outfits en zelfs nieuwe moves. Met deze varianten telt de cast van Brawlout 18 individuele jagers. Vind de jager en variant die bij je past en verscheur hem op het slagveld.

Gecombineerd met vertrouwde bewegingstechnieken zoals wave dashing en air dodging, voegt Brawlout wat extra mechaniek toe die je in andere vechtgames ziet. De Rage Meter wordt opgebouwd terwijl je allebei handelt en schade oploopt, waardoor je combo’s kunt breken met de Rage Burst of de hel kunt loslaten met de Rage-modus. De Rage Burst duwt tegenstanders terug, waardoor hun combo’s worden verbroken en waardoor spelers wat ademruimte kunnen maken ten koste van de helft van hun Rage Meter. Als de meter vult, kunt u de Rage-modus activeren, waardoor u meer ruimte krijgt om uw terugslag te verminderen.

Ad