Dead Cells Prisoner’s Edition bevat Rise Of The Giant en The Bad Seed DLC, uitgesteld tot Augustus

Dead Cells Prisoner’s Edition bevat Rise Of The Giant en The Bad Seed DLC, uitgesteld tot Augustus

Ben je nog steeds aan het twijfelen over het kopen van de Dead Cells Prisoner’s Edition-bundel op weg naar Nintendo Switch? Welnu, het heeft nu iets extra’s dat de interesse van uw verzamelaars kan wekken!

Merge Games heeft met een nieuwe trailer bevestigd dat de bundel nu de “Rise of the Giant” en “The Bad Seed” DLC van de game op de cartridge zelf zal bevatten. Oorspronkelijk zou de “Rise of the Giant” -DLC een automatische digitale update zijn geweest, terwijl de “The Bad Seed” -DLC slechts een gedrukte DLC-code was. De hele bundel zal echter ook een kleine vertraging oplopen van 30 juni tot augustus 2020 .

Over Dead Cells

Dead Cells geeft je de controle over een mislukt alchemistisch experiment dat probeert te achterhalen wat er gebeurt op een uitgestrekt, steeds veranderend en schijnbaar vervloekt eiland. Stoere maar eerlijke gevechten, responsieve besturing, uitdagende vijanden, permadeath en natuurlijk de noodsituaties om je uit de problemen te halen, zorgen voor een veeleisend, visceraal en louterend actiespel.

Ervaar een Roguevania, vermeng een onderling verbonden wereld, vertakkende paden en ontgrendelbare vaardigheden met de constante adrenaline-pompende dreiging van permadeath. Geen ijkpunten. Je overwint de eindbaas in één keer of je probeert het opnieuw. U behoudt echter een deel van uw voortgang voor opeenvolgende runs; nieuwe paden die je hebt ontgrendeld, toegang tot nieuwe niveaus, mutaties, vaardigheden en wapens.

Over wapens gesproken, Dead Cells biedt een overvloed aan manieren om je vijanden te verslaan. Een grote verscheidenheid aan zwaarden, strikken en natuurlijk spreuken, maar ook zwepen, granaten en torentjes, elk met zijn eigen unieke twist. Bovendien kun je met mutaties en scrolls je personage bij elke run anders bouwen en aanpassen.

Uiteindelijk zijn het echter JOUW vaardigheden als speler die er het meest toe doen! Roguelites gaan over het voortdurend aanscherpen van je vaardigheden, totdat een onoverkomelijk obstakel een wandeling in het park wordt. Geduld, je wordt beter! … uiteindelijk.

Kenmerken:

  • RogueVania: de progressieve verkenning van een onderling verbonden wereld, met de herspeelbaarheid van een rogue-lite en de adrenaline-pompende dreiging van permadeath.
  • 2D Souls-lite-actie: zware maar eerlijke gevechten, de iconische ontwijkingsrol, meer dan 90 wapens en spreuken met unieke gameplay … De meedogenloze actie en de afwezigheid van een soort vangnet zorgt voor een adrenaline-pompende rit, elk en elke run.
  • Niet-lineaire voortgang: riolen, ossuarium of wallen? Eenmaal ontgrendeld, bieden speciale permanente vaardigheden je toegang tot nieuwe paden om je doel te bereiken. Kies het pad dat past bij uw huidige build, uw speelstijl of gewoon uw humeur.
  • Verkenning: geheime kamers, verborgen passages, charmante landschappen. Neem even de tijd om door de torens te slenteren en de frisse zeemist in te ademen …
Ad