Dead Cells: Return to Castlevania DLC – Launch trailer

Dead Cells: Return to Castlevania DLC – Launch trailer

Ter ere van de release van de downloadbare content van Dead Cells: Return to Castlevania is er een gloednieuwe trailer geüpload naar de officiële website van de game.

video
play-rounded-fill

Return to Castlevania DLC 

De 2D-actiegameplay die als inspiratie voor de game diende, wordt teruggebracht. Deze ongebruikelijke samenwerking brengt de beroemde personages en de gotische achtergrond van Castlevania samen met de razendsnelle actie van het bekroonde roguelite-spel Dead Cells.

Een indrukwekkende krijger met de naam Richter heeft je benaderd en je hulp gevraagd bij het vernietigen van de geduchte vijand die zich in het prachtige kasteel bevindt dat voor je is uitgekomen.

Je gaat door de tuinen en zalen van het gotische kasteel om deze onbekende Dracula te ontdekken en te vermoorden, maar in plaats van gemotiveerd te worden door een gevoel van morele verplichting, word je verleid door de mogelijkheid van extra rijkdom.

Dood zwermen van zijn buitenaardse handlangers terwijl je je een weg baant door ons grootste stuk downloadbare content tot nu toe, met twee nieuwe niveaus, drie nieuwe monsters en een geheel nieuw verhaal.

Verkrijg 14 klassieke wapens om Dracula’s bestiarium van wezens en uiteindelijk de boze koning zelf te vernietigen, inclusief de Vampire Killer, Throwing Axe en Holy Water. De hectische actie van de gevechten van Dead Cells is aangepast om elk item te accommoderen terwijl de geest van de items zelf behouden blijft.

Kamers aan het zicht onttrokken. Vlamverlichte gangen. Desolate begraafplaatsen met graven. Er zijn echt prachtige schilderijen. Er is voedsel verborgen achter de muren. Het personage van het legendarische kasteel neemt je mee naar de rijken van de gotische fantasie, aangezien het vol zit met unieke wezens uit de serie, zoals harpijen, weerwolven en angstaanjagende pantsers.

We bieden je toegang tot een alternatieve soundtrack die is gemaakt door 51 van de nummers uit de originele Castlevania-game te verzamelen en die gedurende de hele game kan worden gespeeld. Ja, 51!

Bovendien hebben we de 12 meest klassieke deuntjes gekozen, zoals Vampire Killer, Bloody Tears en Simon Belmont’s Theme, en deze opnieuw geïnterpreteerd op de manier van Dead Cells als soundtrack voor deze DLC. Uiteraard is de Castlevania-sfeer gedurende dit hele proces bewaard gebleven.

Je hebt Richter Belmont en Alucard aan je zijde gedurende je hele missie om Dracula te verslaan. Ze helpen je bij het navigeren door de labyrintische gangen van Dracula’s Castle en voorzien je van krachtige wapens (soms vrijwillig, soms niet). Onthoud aan de andere kant dat overal waar goed is, ook kwaad is, en je moet op je hoede zijn voor formidabele tegenstanders die er alles aan zullen doen om te voorkomen dat je de koninklijke kamer binnengaat.

Vecht tegen de kern van wat het is om slecht te zijn in twee furieuze duels tegen Death en Dracula, die beide plaatsvinden tegen een schitterende achtergrond. Als je deze handschoen kunt overleven, zet je dan schrap voor onze meest ambitieuze baasconfrontatie tot nu toe…

Je kunt een rollenspel spelen als al je favoriete personages, waaronder Alucard, Richter Belmont, Simon Belmont, Maria Renard, Trevor Belmont, Sypha Belnades en zelfs Dracula zelf, nadat je alle 20 kleding hebt ontgrendeld die overal verborgen is het kasteel.

The Dead Cells: Return to Castlevania DLC is nu uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad