Dead Cells – Return to Castlevania DLC – Speelbare Richter Belmont

Dead Cells – Return to Castlevania DLC – Speelbare Richter Belmont

De laatste trailer voor de aanstaande “Return to Castlevania” downloadbare content voor Dead Cells is onthuld door de ontwikkelaars van de game, Motion Twin en Evil Empire.

Richter-modus

Deze “Final Trailer” onthult “Richter Mode”, een modus die alleen beschikbaar is in de DLC en waarmee spelers kunnen spelen als Richter Belmont, gebaseerd op zijn optreden in Castlevania Symphony Of The Night. Deze modus is alleen beschikbaar in de DLC. De gameplay van deze modus wordt in enig detail getoond in de hele teaser, die ook extra beelden bevat van de Beheaded, het gebruikelijke hoofdpersonage van de game.

video
play-rounded-fill

Spelers kunnen “Richter Mode” spelen, die alleen toegankelijk is in een verborgen level ergens diep in de onwrikbare duisternis van Dracula’s kasteel. In deze modus kunnen spelers de originele hoofdrolspeler van Castlevania overnemen, wat een nostalgische ervaring oplevert die intenser is dan die van de Vampire Killer. Gebruik Richters traditionele moveset, geïnspireerd door Castlevania: Symphony of the Night, op de ondoden om ze tot onderwerping te dwingen.

Deze modus is in actie te zien in de nieuwe teaser die vandaag is uitgebracht, vol met springende zweepslagen en andere beroemde vaardigheden die rechtstreeks zijn afgeleid van de Castlevania-serie. Om extra punten te krijgen voor hun gevoel van nostalgie, zullen gamers zelfs kaarsen moeten breken en harten moeten verzamelen, die dienen als munitie voor sommige wapens. Je zult blij zijn dat je elk hoekje en gaatje van kasteel Dracula hebt verkend, want daar wachten de eindbazen tegen Medusa en de vele te verslaan vijanden op je.

Over Dead Cells: Return to Castlevania

Een meer diepgaande blik op de vele manieren waarop spelers de controle over The Beheaded in Dead Cells: Return to Castlevania kunnen krijgen, was ook te zien in de teaser die vandaag is uitgebracht. De geanimeerde skeletten en levende harnassen die door de gangen van het kasteel schuifelen, maken geen schijn van kans wanneer je de Vampire Killer, de Throwing Axe en andere wapens in actie demonstreert. Degenen die een scherp oog hebben, evenals die-hard fans van de Castlevania-serie, zouden ook bepaalde klassieke decorstukken kunnen herkennen die verspreid zijn over de uitbreiding. Maak er een punt van om elke vierkante centimeter van het kasteel te onderzoeken.

Dracula en zijn oude vriend Death zullen niet kunnen voorspellen wat hen te wachten staat, ongeacht of je de rol van Richter of The Beheaded speelt en gebruik maakt van zijn en Alucards wapens.

Over dode cellen

Dood, sterf, zoek het uit en begin opnieuw.

In Dead Cells speel je de rol van een mislukt alchemistisch experiment dat probeert uit te zoeken wat er aan de hand is op een uitgestrekt, steeds veranderend eiland dat vervloekt lijkt te zijn. Een veeleisend, diepgeworteld en louterend actiespel met moeilijke maar eerlijke gevechten, intuïtieve besturing, taaie vijanden en natuurlijk de noodpaniek om je uit het gevaar te halen, zorgt voor een veeleisende, diepgewortelde en louterende game-ervaring.

p>

Geniet van een Roguevania, die een wereld combineert die met elkaar verbonden is, vertakkende paden en het ontsluiten van talenten met de altijd aanwezige angst voor permadeath, waardoor je adrenaline constant blijft stromen. Er zal er geen zijn. Of je kunt de ultieme baas in een enkele ontmoeting verslaan, of je kunt het nog een keer proberen. Aan de andere kant kun je een deel van je eerdere voortgang meenemen naar volgende spelen. Dit omvat nieuwe routes die je hebt geopend, toegang tot nieuwe niveaus, mutaties, krachten en wapens.

Als het gaat om het doden van je vijanden, biedt Dead Cells je een breed scala aan opties om uit te kiezen. Een brede selectie van zwaarden, pijlen en natuurlijk spreuken, evenals zwepen, granaten en geschutskoepels, die allemaal hun eigen individuele kenmerken en voordelen hebben. Bovendien bieden mutaties en scrolls je de mogelijkheid om je personage op te bouwen en te personaliseren op een manier die uniek is voor elke run.

Maar uiteindelijk zijn het JOUW vaardigheden als speler die het meest tellen! Roguelikes hebben je nodig om je vaardigheden voortdurend aan te scherpen om vooruitgang te boeken, en uiteindelijk wordt wat een overweldigende uitdaging leek, kinderspel. Geduld, je wordt beter! …uiteindelijk.

RogueVania heeft de volgende kenmerken: de progressieve verkenning van een gekoppelde omgeving, de herspeelbaarheid van een rogue-lite en het gevaar van permadeath om je adrenaline maximaal te laten pompen.

een lichtere versie van 2D Souls Combat die uitdagend maar niet oneerlijk is, een beroemde ontwijkrol, meer dan 90 wapens en spreuken, en een game-ervaring als geen ander… De meedogenloze actie, samen met het ontbreken van elke vorm van vangnet, zorgt voor een rit die je adrenaline elke keer weer laat bonzen.

Wat komt eerst, het ossuarium of de wallen in deze niet-lineaire progressie? Als je speciale permanente vaardigheden hebt verkregen, krijg je toegang tot nieuwe routes die je dichter bij het bereiken van je doel zullen brengen. Kies de manier die het beste aansluit bij je bestaande build, de manier waarop je wilt spelen of zelfs gewoon je humeur.

Verkenning omvat het ontdekken van verbluffende vergezichten, geheime gangen en verborgen kamers. Neem de tijd om door de torens te dwalen en te genieten van de frisse lucht die gevuld is met zeemist…

Ad