Dead Cells – Roadmap met nog meer voor 2023

Dead Cells – Roadmap met nog meer voor 2023

Dead Cells, een onafhankelijke game met veel lof die in 2017 uitkwam, blijft nieuwe inhoud toevoegen, iets waar grotere ontwikkelaars van kunnen leren.

Motion Twin bracht eerder dit jaar de Dead Cells DLC The Queen and the Sea uit voor meerdere platforms, en ze zijn niet van plan om te stoppen met het maken van de actiegame. Het team zegt dat Dead Cells midden in zijn leven zit en dat er nog veel meer gaat komen.

Zoals altijd kan dit Dead Cells-updateschema op elk moment veranderen.

Dead Cells-inhoudsupdate 1 (2022)

We voegen de langverwachte panchaku en een nieuwe flame head-outfit toe op basis van onze populaire geanimeerde trailers. We zullen ook veel wapens en items opnieuw in evenwicht brengen, waardoor het legendarische systeem gemakkelijker te begrijpen en interessanter wordt, een Soul Knight-wapen en -outfit toevoegen en je de huisdieren kunt aaien.

Dead Cells-inhoudsupdate 2 (2022)

“We gaan een Boss Rush-gebied toevoegen!” Het basisidee hier is dat je alle bazen die je tot nu toe hebt ontmoet, de een na de ander kunt bevechten en gaandeweg ontgrendelbare items kunt winnen. Er zouden een paar verschillende “modi” in Boss Rush moeten zijn om de uitdaging aan te vullen die verder gaat dan het hoofdidee, en we zouden een scorebord kunnen toevoegen om een ​​beetje vriendelijke concurrentie toe te voegen.”

Inhoudsupdate 3 voor dode cellen:

Niet bekend

Dead Cells-inhoudsupdate 4 (2023)

“Terwijl we richting 2023 gaan, zullen we niet vertragen; we zullen zelfs versnellen! Het wordt ons grootste jaar sinds 1.0 uitkwam, en we kunnen niet wachten om je te laten zien wat we hebben achter de schermen aan gewerkt.”

Ad